Picture My Life - September #9

maandag 30 september 2013


De zomer kunnen we officieel achter ons laten. Tijd om onze laarzen, sjaals en truien weer boven te halen. En al geniet ik nu al van de gezelligheid binnen, kijk mee naar wat ik de afgelopen maand zoal gedaan heb.Ik besloot taco's te maken, al heb ik eigenlijk liever tortilla's, want ik vind taco's niet echt handig om te eten. Lekker waren ze wel.


Jeej, de nieuwe Ikea folder was er weer! Ik heb altijd wel een lijstje voor de Ikea en vind het leuk om te zien wat er nieuw is.


Begin deze maand ging ik shoppen in Maastricht. In Mango vond ik deze leuke snorretjes trui. Ik twijfelde te hard als ik hem zou nemen, want ik vond hem niet zo mooi zitten dus heb ik hem toch niet genomen. 


In The Chocolate Company! Ik wou een zaakje vinden waar je wat lekkers kon drinken en vond dit op internet. Chocolate heaven en weer een overdosis haha.


Tijd voor kaarsjes. Dit maakt het zoveel gezelliger zeker nu de dagen weer beginnen te korten.


Het was kermis waar mama woont (en ondertussen ook in Hasselt) dus gingen we met mijn zus en haar dochtertje haar eerste kermis doen. Hier gingen we eendjes vangen met de nodige hulp.


Reunited met Barefoot In Barcelona.


Dit weekend was het boekenfestijn in Hasselt. Ik ga er elk jaar naartoe en ook al zeg ik dat ik waarschijnlijk niks ga meenemen heb ik toch weer wat bij.


En mijn nieuwe sneakers die ik bij Zalando heb besteld waren er! Ze zitten heel comfortabel en lekker warm. Dit is al het derde paar schoenen dat ik besteld heb bij Zalando en elke keer zitten ze prima. Ik ben nogal goed in kiezen denk ik haha.

In oktober heb ik nog niet erg veel gepland. Ik ga wel heel waarschijnlijk een cursus hairstyling volgen! Ik hou jullie op de hoogte.


9 opmerkingen

 1. Leuke foto's.. ik heb de ikea catalogus nog niet gekregen!!!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's en wat een super leuke trui met die snor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! En oh man, in die chocoladewinkel zou ik me rot amuseren! En vervolgens ziek eten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond juist die snorretjestrui zo leuk staan. Jammer dat hij niet mooi zat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. The chocolate company is echt heaven ; yumm!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Artikels als deze zijn altijd leuk om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke foto's en een leuk opi kleurtj. Ik vindt het ook altijd erg leuk om te snuffelen op de boekenfestijn

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.