All Over Illuminate - Collistar

maandag 23 september 2013Mijn eerste High End highlighter kocht ik van Collistar. Toen ik mijn opleiding als Make-up Artist ging volgen had ik er nog geen, of ja ik had zo een crème highlighter van Hema die ik wel mooi vond, maar dat komt niet zo professioneel over vrees ik haha. Aangezien er geen MAC store in Hasselt is (boehoe!) ging ik toen een kijkje nemen bij Ici Paris XL. Na enkele highlighters te testen ging ik voor de All Over Illuminate van Collistar.


Collistar is een Italiaans cosmetica merk en zeker de moeite waard om eens uit te checken! 
All Over Illuminate heeft een prachtig patroon, hierdoor alleen al wou ik deze wel in mijn bezit hebben. Je zou elk kleurtje afzonderlijk kunnen gebruiken, maar het mooiste resultaat heb je toch van ze te mengen: namelijk een gouden als zowel roze parelmoerglans. Very pretty! Hier draag ik de All Over Illuminate highlighter op mijn jukbeenderen (boven de blush)

De highlighter is redelijk subtiel, wat ik wel mooi vind, want zo kan je hem altijd opbouwen, zodat het overdag een mooi glansje geeft en 's avonds wat meer opvalt. 
Zeker een topper uit mijn highlight stash! 


Ik heb wel geen idee meer over de exacte prijs, maar ik denk dat het rond 25€ zou moeten liggen, niet erg goedkoop, maar hier heb je wel al een mooi product voor.

9 opmerkingen

 1. Zeker een mooi product! Hé en even over dat Hema product. Heb daar wel een beetje schijt aan hoor. 't gaat er om welk resultaat je levert toch?

  Liefs,

  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja daar heb je gelijk mee hoor, ik gebruik zeker evenveel budgetmerken, maar dat was het toch niet die crème

   Verwijderen
 2. Waauw! Alleen de verpakking en patroon zijn al prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Subtiel ja, maar dat vind ik net goed. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi product! Subtiel en natuurlijk, maar dat is net hoe ik mijn highlighters graag heb :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie highlighter , ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.