Deauty Apothecary Box - September

dinsdag 24 september 2013


Dat de herfst in het land is valt misschien de laatste dagen niet erg op met de warme temperaturen, maar mijn immuunsysteem ligt wat overhoop vrees ik, want ik voel me wat ziek. Ik zorg in ieder geval dat ik genoeg vitaminen binnenkrijg zodat het hopelijk niet doorbreekt!

Gelukkig kon ik me wat beter voelen door de komst van de nieuwe Deauty Box. Ik hou nu eenmaal van pakjes en zeker als ik de inhoud er niet van ken! Deze maand staat de box in teken van farmacie oftwel de verzorgingsproducten uit de apotheek. Kijk mee naar de inhoud van de Apothecary box:


Oh, mooie nieuwe afbeelding in de box! Vind ik altijd leuk.

 
Het menu was ook volledig aangepast naar het thema, het werd namelijk als een doktersvoorschrift weergegeven. Orgineel! Ik koop trouwens vaak mijn dagcrème en andere verzorgingsproducten bij  iU, daar hebben ze hetzelfde als in de apotheek en vaak goedkoper. Aangezien ik toch een vrij gevoelige huid heb let ik de laatste jaren wel op wat ik juist koop. 
Op naar de inhoud: 


  • Plante System - Hydraterende crème met Edelweiss (Full size)
  • A-Derma - Sensifluid cleansing lotion
  • Korres - Guava Body Butter
  • Eucerin - pH5 Handcrème
  • Weleda - Plumgierst Shampoo
  • Weleda - Body Lotion met wilde roos

Ik kreeg vorige week al een mail van Deauty dat er zeker 1 fullsize product inzat met de afbeelding van een serum en hydraterende crème. Ik hoopte zo hard dat ik het serum zou hebben, maar helaas... Toch ben ik ook benieuwd naar de hydraterende crème van Plante System. De reiniginsmelk van A-derma lijkt me ook fijn net als de body butter van Korres. Ik ben over het algemeen wel tevreden over deze box! Toch hoopte ik stiekem iets van Nuxe of Avène in deze box te vinden. 

Wat vinden jullie van de Apothecary box? 



9 opmerkingen

  1. hmm niet echt mijn apothekersmerken, ik heb toch liever ook avene, luxe, la roche posay of caudalie. Het concept vind ik wel erg leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch best een interessante box vind ik. Ik hoop de box snel bij de post te kunnen gaan halen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had ook andere merken verwacht zoals Avéne, Nuxe en Caudalie.. ik kreeg vooral anti-rimpels producten.. ik voel me plots zeer oud :(
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, das ook niet leuk! Ik vind dat ze vaak niet echt rekening houden met je profiel

      Verwijderen
  4. het thema vindt ik super leuk en de producten lijken me ook fijn

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.