Pureology - Perfect 4 Platinum + Hydrate

dinsdag 2 april 2013


Pureoloy, een haarverzorging voor gekleurde haren die sultaten vrij is en 100% veganistisch is, daar was ik wel benieuwd naar.
In de Deautybox van maart zat de Perfect 4 Platinum shampoo die je haren opnieuw een gezonde en stralende glans bezorgt en ook de Hydrate conditioner, die zorgt voor een makkelijke ontwarring en extra glanzende toets.
Wat vind ik ervan?

De shampoo alsook de conditioner hebben een vrij dikke structuur, maar je hebt er absoluut niet veel van nodig.
De shampoo (die blauw is) ruikt heerlijk zoet in tegenstelling tot de conditioner die enorm muntig ruikt. En als er één geur of smaak is waar ik niet tegen kan is het wel munt. Jammer, want er zijn natuurlijk wel veel mensen die ervan houden, maar ik dus niet. Het geeft natuurlijk wel een fris gevoel.
Ik heb de ze allebei gebruikt en ik ben er heel tevreden van. Mijn haren voelden gehydrateert aan, zonder zwaar aan te voelen en waren heel zacht. Doordat mijn haren lang zijn, zijn ze ook vaak in de knoop na het wassen en met deze conditioner ging het kammen toch iets vlotter. Op dit moment heb ik highlights en mijn haren glanzen ook nadat ik deze twee heb gebruikt, maar ik gebruik nu wel altijd een goede shampoo dus heel veel verschil zie ik niet.
Als ik ze zou kopen als deze leeg zijn weet ik nog niet, want ik vind ze toch wat duur, de conditioner waarschijnlijk wel niet door de muntgeur.
De shampoo kost 21,15€ en conditioner 24,20€.
 
Je kan Pureology online kopen op oa: http://www.haar-producten.nl/home
Heeft er nog iemand ervaring met sulfaat vrije shampoo's?

2 opmerkingen

  1. Ikzelf niet.. maar een vriendin van mij, vind deze zalig!!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb dit merk zelf nog nooit geprobeerd, maar het klinkt eigenlijk best wel fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.