Bubblegum Fun Masker - Dr Van Der Hoog

donderdag 18 april 2013


Een heerlijk moment van ontspanning, dat is voor mij vaak als ik een maskertje op doe. Bij Etos ging mijn oog naar de leuke maskers van Dr Van Der Hoog. Ik kwam deze bubblegum masker nog niet eerder tegen, maar hij zag er superleuk uit. Het Bubblegum masker is een moisturizing masker, dus voedend. Het komt in twee aparte delen, waarvan je elk deel ook nog zeker twee keer kunt gebruiken.

Groot pluspunt: het masker ruikt heerlijk naar bubblegum, helaas dat het masker zelf niet roze maar wit was. Dit zorgde anders voor een extra bubblegum gevoel.
Het masker is op basis van amandelolie, macadamia- nootolie en pinksterbloemolie! Deze voeden je huid en maken het zacht. De Aloë Vera kalmeert je huid en er zit ook nog meloenextract in voor extra hydratatie.
Net als de meeste masker moet je het 10-15 min. laten inwerken. Na een tijdje dringt het masker helemaal in mijn huid en lijkt het opgedroogd.
Na het afspoelen voelt mijn huid erg gevoed aan, het lijkt me dus een perfect masker voor iemand met een droge huid of na een lange winter om je huid terug een boost te geven.

De exacte prijs weet ik jammer genoeg niet meer, ik denk dat ze tussen de 2 en 3 euro zitten.

Een reactie posten

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.