Eucerin Hyaluron-Filler Hydratatie Booster

woensdag 24 juni 2020


Bij elke huidmeting die ik in het verleden al eens heb laten doen was het verdict steeds dat mijn huid aan de vochtarme kant zat. Ik moet toegeven dat ik meestal veel te weinig water dronk. Sinds begin dit jaar nam ik mezelf voor om er een gewoonte van te maken elke dag minstens 1,5l water te drinken. Ondertussen is dat er 2 à 3l per dag geworden. Lang leve fancy drinkbussen die dit zoveel makkelijker maken. Toch voorzie ik mijn huid vaak van extra hydratatie. Ik merk dat mijn huid dat supergoed opneemt en er gewoon veel gezonder door uitziet. De nieuwe Hyaluron-Filler Hydratatie Booster van Eucerin is dan ook ideaal om als kuur te gebruiken als je last hebt van een vochtarme huid. Ik probeerde hem uit en geef je mijn eerste indruk ervan. De Hyaluron-Filler lijn van Eucerin is zonder twijfel mijn favoriet. Ik testte al de Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht + de Hyaluron-Filler Vitamine C Booster van Eucerin uit die ik beide erg fijn vond. 
De hydratatie booster is een ultralicht serum die zeer snel door de huid wordt opgenomen. De gel textuur voelt verkoelend aan op de huid en heeft de typische Eucerin geur (fris en een beetje medisch). 
De formule van het serum telt slechts 11 ingrediënten waarvan twee sterk geconcentreerde vormen van hyaluronzuur en glycerine worden gecombineerd. Deze stoffen worden van nature door de huid aangemaakt om vocht vast te houden. Al bij het eerste gebruik wordt de huid meteen intens gehydrateerd en de huid lijkt voller waardoor fijne lijntjes verminderen.

De warmte buiten en de airco op vele plaatsen binnen zorgen ervoor dat de hydratatie booster als geroepen komt. Het serum voelt heerlijk fris aan en trekt goed in de huid zonder een vettige laag achter te laten of zwaar aan te voelen. Ik vind het serum heel hydraterend en voedend. Ik gebruik deze vòòr mijn moisturizer in de ochtend, waardoor mijn huid extra zacht aanvoelt. De hydraterende eigenschappen zorgen er inderdaad voor dat de fijne lijntjes minder zichtbaar zijn. Een must voor een vochtarme huid toch wel! Ik ben fan. 


De Hyaluron-Filler Hydratatie Booster van eucerin is te koop bij de (online) apotheek 


Prijs 30ml: €18,83

Een reactie posten

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.