Picture My Life - April 2019

woensdag 8 mei 2019


Alé ik sta weer eens achter met mijn artikels! Ik heb een erg druk weekend achter de rug en heb wat tijd nodig gehad om even op adem te komen, niet dat ik daar al helemaal in geslaagd ben maar ik doe mijn best. Nog snel een terugblik naar vorige maand! Toen het nog mooi weer was... Op dit moment vind ik het toch nét wat te fris voor deze tijd van het jaar dus het ijsjesweer mag gerust terugkomen. 


Ik zette het weekend in met Bo op de schoot en een zakje Mini Eggs die ik van Londen meebracht. 


Blij met mijn Londen goodies! Ik zette alvast enkele producten op de foto. De It Cosmetics CC Cream en Magic Away concealer van Charlotte Tilbury zijn alvast goed in gebruik! Iemand interesse voor een review? 


Ik spendeerde een namiddag op mijn terras, want het was zalig weer en het werd tijd om aan mijn kleurtje te werken 


Veel bruiner zag ik nadien niet haha, ik gebruik nog steeds zelfbruiner om hier een beetje mee vals te spelen. 


Bo vind het stiekem heel leuk wanneer ik buiten zit 


Zó blij dat er weer Belgische aardbeien in de supermarkt liggen. Dit blijft voor mij een ultiem ontbijt!  Ik maakte het uiteraard Instaproof, want zoveel tijd steek in niet in mijne granola bowl. 


Ik moest een pakketje gaan ophalen! Hierin zaten de nieuwe Elseve Rapid Restore conditioners van L'Oréal. Ze beloven voor twee keer zoveel verzorging te zorgen, ik ben curieus. Vanavond start ik met testen! 


Ine en ik reden richting Opwijk om Liesje haar verjaardag nog te vieren. Ook al had ik me serieus overeten (ik heb me dat 's nachts mogen bekopen) de sushi was overheerlijk! Het was voor mij ook al lange tijd geleden dus dan smaakt dat extra goed. 


Hij is vooral niet veeleisend hoor 


Ik was weer eens in een gezonde mood (deze week weet ik precies niet goed wat dat juist inhoudt) en besloot peanut butter cups te maken. Ik improviseer altijd een beetje en maak het op gevoel. Dat is het voordeel met raw food, het moet niet zo afgemeten zijn. 


Trots wanneer ik mezelf zo ver heb gekregen om een workout te doen haha


Wie goed oplette: Me! verwijst naar het nieuwe nummer van Taylor Swift dat ze samen met Brendon van PATD! zingt. De videoclip is echt zalig! 


Superschattige eendjes gespot in St. Joris Hoeve. Ik ging er met Katleen en twee van haar jongens naartoe om even bij te babbelen. Ik nodigde Steffi, Aaron en Alexia uit voor een ontbijt op Pasen want Alexia mocht paaseitjes komen rapen bij metie. Ze deed het super goed ondanks ze soms werd afgeleid door een uil of flamingo ;)


Ik spendeerde ook nog wat tijd bij mijn buren op het terras waardoor ik 's avonds wel effe moest neerploffen. De warmte neemt mijn energie helaas snel weg. 


Twee coole chickies 


Paasmaandag ging ik naar mama waar de zoektocht naar paaseieren verder werd gezet. 


Veel mooie producten kunnen testen is leuk, maar ik miste wel een vast skincare routine. Dat merkte ik ook enorm aan mijn huid de laatste maanden. Mijn huid was op verschillende plaatsen droog, rood en zag er gewoon niet zo goed uit. Ik heb dus voor nu een kleine selectie gemaakt van producten die ik ook helemaal in één keer ga opmaken. Ik merk sinds deze week al verschil, mijn huid is veel rustiger geworden! 


Ondanks het slechte weer moest ik echt wel de stad in, want ik had nog steeds geen outfit voor de communie van Alyssa. Blij dat dit me net een week op voorhand is gelukt! Mijn schoenen kwamen dan ook enkele dagen ervoor aan. Alleen ik kan dat. 


En als we dan toch aan het shoppen zijn dan koop ik ook stuff dat ik eigenlijk totaal niet nodig heb. Alé, het is nu niet dat ik snel zonder koffietas ga zitten denk ik. 


Zo makkelijk om te maken, lekker én voedzaam. Ik maak vaak energy balls, de ene keer met cacaopoeder, dan met pindapasta,.. Ze zijn alleen veel te snel op ;) 


Wanneer je een mindere dag hebt en rode lippen dat meteen maskeren en je eigenlijk ook wel terug wat meer zelfvertrouwen geeft ♥ 
1 opmerking

  1. De kindjes van je zus zijn ook super schattig! Het recept van die energy balls wil ik wel eens hebben. Wat extra energy kan ik wel gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.