NARS Radiant Creamy Concealer

zaterdag 23 maart 2019


Naast foundation heb ik een grote liefde voor concealer. Ik kan er gewoon niet zonder. 
Sinds ik de Born This Way concealer van Too Faced heb merk ik dat ik veel liever een concealer draag die niet extreem mat opdroogt. De Born This Way concealer accentueert de fijne lijntjes onder de ogen sneller wat ik liever vermijd. In de Sephora nam ik de Radiant Creamy Concealer van NARS mee waar ik al lange tijd benieuwd naar was. De radiant finish deed het hem en het leek me niet voor niets een bestseller. 


Mijn eisen zijn tegenwoordig best wel hoog wanneer het om een concealer gaat, maar ik wil dan ook dat mijn make-up er mooi uitziet en long lasting is. Liefst geen concealer die dik op de huid ligt, in fijne lijntjes kruipt of op het eind van de dag verdwenen is. 
Mijn nr. één concealer is nog steeds Naked Skin van Urban Decay, gewoon omdat hij zo licht aanvoelt op de huid en toch een goede dekking geeft. 
De Radiant Creamy Concealer van NARS is vooral geliefd door zijn luxueuze textuur en stralende finish. Hij zorgt dan misschien niet voor een extreme full coverage, maar hij geeft een medium dekking die je nog kan opbouwen. De Radiant Cream Concealer bevat ingrediënten zoals druivenpit extract, magnolia bark en vitamine E die de huid o.a. hydrateert, verstevigt en roodheid doet verminderen. 

In totaal zijn er 30 tinten beschikbaar in de Radiant Creamy Concealer. In de Sephora (Parijs) waren er wel niet zo veel aanwezig, maar ik denk dat de kleurenreeks nog maar vrij recent is aangevuld met nieuwe tinten. Ik nam Crème Brulée mee, wat mij de juiste kleur leek. 



Op de voor en na foto zie je goed het effect van de concealer. Hij maakt de huid onder mijn ogen meteen egaler en zorgt voor een frisse blik. De Radiant Creamy Concealer is erg romig, maar blend makkelijk uit. Eenmaal hij erop zit smelt hij precies samen met de huid, waardoor je een zachte finish krijgt die zeer comfortabel aanvoelt. Hij doet wat hij belooft, de huid onder mijn ogen blijft de hele dag gehydrateerd en er is geen sprake van tussen de lijntjes kruipen. I'm sold! Zeer mooie finish die net dat tikkeltje extra geeft. 
Je kan de Radiant Creamy Concealer trouwens ook gebruiken om oneffenheden mee te camoufleren of om mee te contouren/highlighten.  


NARS is o.a. te koop bij Parfuma
Prijs NARS Radiant Creamy Concealer: 30€

♥ 

2 opmerkingen

  1. Dit is echt een van de beste concealers ever vind ik. Hij heeft gewoon zo een unieke en fijne formule, heer-lijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, wat een mooi effect! Dat heel matte vind ik ook nooit mooi bij concealers, in ieder geval niet bij mij. Dan is deze qua finish echt perfect!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.