Picture My Life - Februari '19

zondag 10 maart 2019


Februari was kort maar krachtig, met enkele ups and downs. Een moment waar ik me even minder voelde, veel doktersbezoekjes moest doen, maar uiteindelijk gerustgesteld werd. Er stond ook een citytrip op de planning, enkele etentjes en ik vierde mijn blogverjaardag. Alé het is te zeggen, ik was hem eigenlijk vergeten. De tijd gaat duidelijk te snel! 


Het leukste aan Albert Heijn is hun groot assortiment aan 'gezonde' snacks. Ik weet dat ik hierin ook niet mag overdrijven, maar ik voel me toch iets minder schuldig wanneer ik eentje van deze eet. 


Hoe zot dat in begin februari de grootwarenhuizen al een hele voorraad paaseitjes hadden liggen. Tegen Pasen ga ik ze hoogstwaarschijnlijk beu zijn haha. 


Heel last minute ging ik met Ine en haar gezinnetje mee naar de Ardennen aangezien daar nog sneeuw lag. In de sneeuw wandelen is zó vermoeiend. Vooral wanneer onze route blijkbaar een paar kilometers langer was dan gedacht. 


Is het té vroeg om tulpen in huis te halen? Nee, ze fleuren einde winter de woning meteen op iets waar ik wel nood aan heb. Ik verwen mezelf dan ook bijna elke week met een verse bos tulpen! 


Op IG zie je vaak de perfecte plaatjes met katten, helaas is die van mij niet zo'n fan van foto's maken en heeft hij meteen door wanneer ik iets wil doen wat hem niet aanstaat haha. Beter dan dit zal het niet worden.


De laatste tijd skip ik vaak oogschaduw, het zal wel weer een fase zijn. 


Mijn Nike sneakers waren aan vervanging toe dus ik bestelde deze Internationalists. Ze zitten erg fijn, wel minder 'licht' dan mijn vorige dus dat was even wennen. 


De eerste keer op de Thalys en de eerste keer richting... 


Paris baby! Het was dus mijn eerste keer naar Parijs. Op drie dagen hebben we heel wat stappen gezet en vooral veel toeristische plaatsen bezocht. Het weer was niet zo schitterend en op zaterdag moesten we onze planning zo aanpassen om geen last van de gele hesjes te hebben. 


Om even op te warmen gingen we langs de Starbucks. In de late namiddag drink ik geen koffie meer dus ik ging voor een Berry hot chocolate, de special van het moment. Hij proefde net zoals ik dacht, superlekker! 


Ons hotel lag vlakbij de Moulin Rouge. We zijn geen show gaan kijken, maar ik zou dat ooit nog wel eens willen doen. 


Op dag twee hadden we net wat mooier weer wat het wandelen zeker een stuk aangenamer maakte. We gingen richting de Eiffeltoren! 


Door de gele hesjes konden we niet naar de overkant gaan waar ik wel om baalde, maar ik heb wel meer dan genoeg foto's van de Eiffeltoren. 


Mooi, dat kikkerperspectief :D 


♥ 


Bijna even indrukwekkend als de Eiffeltoren: de Notre-Dame. 


Leukste buurt waar ik tot nu toe in Parijs ben geweest is Le Marais. Een gezellige hipster wijk, met vele leuke winkels en koffiezaakjes. 


La Durée stond natuurlijk ook op mijn Parijs lijstje. Goedkoop zijn de macarons zeker niet, maar ze waren gelukkig wel erg lekker. 


Nooooooo, dit vind ik zo jammer! Voor mij de eerste keer dat een make-up product een reis niet heeft overleefd. Ik zou eens met alcohol moeten proberen of ik deze kan herstellen. 


Galentine's Day op 13 februari staat in teken van vrouwelijke vriendschappen. Ik kreeg er ongelofelijk mooi gevulde box van L'Oréal Paris toegestuurd die ik kan delen met mijn bestie. 


Krok date met Astrid! Even bijkletsen en genieten van het mooie weer. 


Nadien verplichtte ik mezelf om wat te rusten, want ik had net wat teveel gepland dat weekend. Bo kwam me vergezellen. 


Voor ons jaarlijks etentje ging ik met Marianna opnieuw naar Cy'an in Hasselt. Zeker een aanrader als je van Thais houdt. 


Niet zo'n fan van zijn voorganger, maar de nieuwe Wonder'Luxe mascara van Rimmel is wél erg fijn. Hij geeft een mooi volume, lengte en bevat 4 luxe oliën die de wimpers verzorgen. Hema heeft altijd zo'n leuke decoratie! Ik spotte deze bunny stolp al snel en nam hem gelukkig meteen mee, want volgens mij is hij nu al uitverkocht. 


Op zondag genieten we van een lekker ontbijt, koffie en een uitgebreide skincare. Mijn review van Clinique iD staat ondertussen al online. 


Lang geleden dat ik nog eens een gewone cake maakte. Simpel, maar altijd lekker! Deze week staat er een bananenbrood op de planning. 


In het mooiste en warmste weekend van februari besloot ik om samen met Gwen te gaan picknicken. Zalig gewoon. Hier maak je mij altijd gelukkig mee. 


Voor mij is de kinderboerderij in Kiewit vlakbij, maar toch mijn favoriete picknick plaats. Zo rustig en mooi. 


Uitzicht 's avonds ♥ 


Het mooie lenteweer lijkt ondertussen weer even passé te zijn, maar de eerste zomercollectie kwam al binnen. De Highlighter drops en oogschaduws trokken meteen mijn aandacht. Binnenkort meer hierover! 
♥ 


1 opmerking

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.