Paris Sephora Haul

zondag 17 februari 2019


Vorig weekend zat ik in Parijs, voor mij de eerste keer dus we hebben heel wat bezocht in die korte tijd dat we daar waren. Ondanks we niet echt gingen shoppen stond de Sephora natuurlijk wel op de to-do lijst. We zijn er twee binnengegaan, de eerste op de Champs-Élysées die megagroot was en een beetje overweldigend. Vooral de drukte gaf me wat stress zodat ik niet echt de tijd nam om er rustig rond te kijken. Ik kocht er natuurlijk wel wat, want ik maakte op voorhand een lijstje. De tweede Sephora die we deden was zoveel rustiger wat resulteerde in nog een extra zakje. Wat ik kocht laat je vandaag aan je zien! Ik ben wel trots op mezelf dat de buit meeviel. 


Een merk waar ik al een tijdje heel benieuwd naar was is Fenty Beauty. De make-up lijn van Rihanna doet het blijkbaar goed dus wil ik dat ook eens testen! Vooral de Pro Filt'r foundation trok me al lange tijd aan. Een matte, langhoudende foundation die op te bouwen is van een medium tot volledige dekking. 
Ik ben wel zeer benieuwd of de kleur goed gaat matchen, want ik vind dit altijd zo tricky. Een visagiste heeft hem wel aangebracht, maar ik had natuurlijk al foundation op dus dat maakt het iets moeilijker en dan dat licht daar binnen! Dus fingers crossend. 
Aangezien ik dagelijks foundation en concealer gebruik voel ik me niet schuldig als ik deze koop, want ik weet wel dat ze opgeraken. De Radiant Creamy Concealer van NARS stond ook al een hele tijd op de lijst. Ik gebruik het liefst een vloeibare concealer die niet mat opdroogt, dat werkt bij mij niet. Dus deze van NARS kan wel eens een nieuwe favoriet worden! 

Remember het Obsessions Mauve palette van Huda Beauty dat ik eind 2017 kocht? Het is nog steeds één van de paletten die ik super vaak gebruik en waar ik de kwaliteit geweldig vind. Dus toen er nieuwe Obsessions paletten uitkwamen zette ik meteen Ruby op mijn wishlist. Misschien niet meteen de meest draagbare kleuren voor elke dag, maar ik kan alvast niet wachten om er looks mee te maken. 

Misschien niet mega spectaculair een nieuwe Beauty Blender, maar hij was er goedkoper dan hier en de marmer print vond ik natuurlijk ook erg leuk dus besloot ik hem mee te nemen, want vroeg of laat is de mijne weer aan vervanging toe. De Solid Cleanser werkt ook erg fijn om je Beauty Blender mee te reinigen en vind ik wel een must om mijn Beauty Blender perfect schoon te krijgen. 


Het was Ine die ze richting kassa zag liggen, deze lipsticks van Anastasia Beverly Hills. Pas toen we wisten hoeveel ze kosten namen we ze alledrie mee. Het zijn wel geen fullsize lipsticks, maar het was zeker een goede deal. Kleuren van de lipsticks: Soft Pink, Kiss, Spice en Dead Roses. Allemaal toffe nude kleuren die ik zeker vaak ga dragen. 


Ik was in de Sephora op zoek naar het merk Patchology, maar helaas niet gevonden. Nu Sephora zelf heeft ook een groot aantal leuke maskertjes. Ik nam er dus een hele serie mee, waaronder twee sheetmasks voor het gezicht, een oogmasker (eentje heb ik al in Parijs gebruikt), een voetmasker en eentje voor de handen. 


In Le Marais, de leukste hipster buurt van Parijs passeerden we Lush wat we moeilijk konden weerstaan. Ik wou dolgraag de Peachy Bath Bomb hebben uit de Valentijnscollectie die eigenlijk al uitverkocht was, maar hij zat samen met de Love Boat Bath Bomb in een geschenkverpakking dus daar had ik net even geluk. De Love Boat Bath Bomb had ik vorig jaar al een keer gebruikt en wou ik zeker wel opnieuw kopen. En ja de iconische Unicorn Horn, een all-time favorietje die ik gewoon geweldig blijf vinden. 


♥ 

6 opmerkingen

  1. Wat een mooie items heb je allemaal gekocht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die maskertjes van Sephora vind ik heel fijn. Ik sla er ook altijd in als ik een Sephora tegen kom.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh lekker geshopt, Parijs lijkt me geweldig! Leuke dingen bij Lush ook, ben benieuwd wat je ervan vindt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je leuk geshopt! Die Sephora maskers zijn echt heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo jammer dat Sephora niet meer in Nederland zit. Je hebt leuke spulletjes geshopt.
    X Robin
    http://www.thepastelsuitcase.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oeh wat heb je veel super mooie dingetjes gekocht bij de sephora zeg! Kwijl!! Ook leuke lush items. Gotta love Lush.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.