Picture My Life - Januari '19

woensdag 13 februari 2019


Ja, hier ben ik dan met mijn terugblik naar januari. Het lijkt al mega lang geleden. Ik hoop dat ik vanaf nu weer frequenter artikels online kan gooien, want de laatste weken lukt het mij maar niet. Ik leg de laatste tijd de focus meer op mezelf en dat doet deugd. Geen verplichtingen en mijn rust nemen wanneer ik daar zin in heb. Toch kijk er ook naar uit om weer heel wat nieuwe ontdekkingen met jullie te delen dus hou je daar alvast gereed voor! Ik had geen wilde oudejaarsavond plannen, integendeel. Ik werkte de laatste dag van het jaar en ben ook vroeg het bed in gegaan. Toch was 1 januari erg lui en heerlijk om volledig make-up vrij door te brengen. 


Nieuw in mijn huidverzorging: de Modern Friction cleansing Oil van Origins. Ik had deze al een hele tijd staan en aangezien mijn Renaissance Cleansing Gel van Oskia op is (boeee) leek het me de ideale moment om hem te proberen. Mijn eerste indruk was meteen positief. Reinigt fijn en houdt mijn huid gehydrateerd in de winter zonder vettig aan te voelen. Toch mis ik eerlijk gezegd de Renaissance Cleansing Gel dus die ga ik zeker eens opnieuw kopen. 


Ik wachtte niet tot driekoningen, nee eenmaal kerst voorbij is mag van mij de kerstboom eigenlijk al weg. Hij stond er dan ook al vroeg. 
Ik werd goed verwend bij mijn eerste perspakketje van het jaar. Truffels zijn toch wel zeker een guilty pleasure van mij. Ik kreeg ondertussen nog enkele producten van Beauty Kitchen binnen dus verwacht hier zeker een artikel over! 


Ik ga niet alleen lekkere koffies drinken bij Coffee Café, maar ook af en toe heerlijk ontbijten. Nomnom, ik wil alweer terug! 


Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst echt ziek was. Ik dacht dus dat ik het zitten had, want ik voelde me koortsachtig met spierpijn. Mezelf verplichten tot rust hielp daadwerkelijk, want de dag nadien voelde ik me weer een stuk beter. 


Ik kan niet geloven dat Alyssa al 7 jaar is geworden! Naast een leuk dagje weg (wat voor de lente/zomer gepland staat) kreeg ze van mij een Oilily parfum. Je hebt een beautyverslaafde metie of niet ;) 


Ik plande samen met Steffi en Saar een grote giveaway op Instagram. Ondertussen is de winnaar bekend, maar wel super dat er zovéél mensen aan hadden deelgenomen. 


Mijn favoriet ontbijt, Instagram proof 


De combinatie van ei en avocado is gewoon té lekker. Nu, dit zag er minder Instagram waardig uit haha, maar who cares. Het was lekker! 


Lang geleden dat ik nog eens langs de Bio Planet ging, maar ik wou een cadeautje samenstellen voor een vriendin en nam voor mezelf ook enkele gezonde snacks mee. De coconut & cocoa popcorn was in één avond op, whoops. 


Op sociale media ging de 10 years challenge rond. Ik was 10 jaar geleden al naar de blonde kant gegaan dus hier zat niet veel verschil in, de wenkbrauwen daarentegen :D en die zwarte oogpotlood skip ik toch ook al lang. 


Verwennerij op zondag. Grote fan trouwens van Paula's Choice! De producten bevallen me erg goed. 


Oeeeh, het was eindelijk zo ver! Ik ging samen met Saar naar Tom Odell in Brussel. 


Allebei uitgelaten en happy. Voor Saar was het de eerste keer dat ze Tom Odell live zag, voor mij de vierde! Ik stook haar alvast aan met mijn enthousiasme. 


We waren al vrij vroeg in Brussel dus konden we er nog een beetje rondslenteren. 
We stonden goed vooraan (tweede rij) dus beter kon niet! Ik heb er zó van genoten. Hij is zo goed live, van kippenvel momentjes tot helemaal uit de bol gaan. 


En toen dit. Ik baal wel een beetje van de kwaliteit, omdat het zo donker was, maar het is een droom die uitkwam. Merci Saar om samen met mij in de kou te willen wachten, maar het was het zeker waard. Ik zou dit meteen opnieuw doen :) 


Ja hoor, ik doe mijn workouts nog steeds! En ik doe ze graag, wat het belangrijkst is. 


Alyssa doet in mei haar eerste communie, toch wel een belangrijke dag. Haar volledige outfit hebben we al gevonden. Ze zag er zó mooi uit ♥ 


Ik voel me vaak als een bomma, die best op tijd haar bed in gaat of het anders een hele week moet bekopen haha. 


Er kwam weer een nieuwe tutorial van mij online bij Rimmel! 


Het eerste event van het jaar was er eentje van Clinique. Ik had hier en daar Clinique iD al gespot en was er zéér benieuwd naar. 


Met liefst 15 combinaties kan je zo op zoek gaan naar een huidverzorging op maat. Allereerst kies je jou ideale hydration base waar je één van de 5 active cartridge concentrates aan toevoegd. Ik nam mijn Clinique iD alvast mee naar Parijs afgelopen weekend, want ik ben er dol op! De review komt er snel aan. 


Eentje om te onthouden. 


Sorry, ik kan er niet genoeg van krijgen 


Ik ben niet zo zot van pateekes of vlaai van bij de bakker, maar wou me in het weekend eens verwennen met iets lekker dus ging ik nog eens langs Peas in Hasselt. Lekkerste vegan cinnamon rolls en cupcakes ooit! 


Een verjaardagsfeestje is altijd een goed excuus om me volledig te laten gaan met make-up. 


Soms heb je van die dagen, ik heb geleerd om ze gewoon voorbij te laten gaan en mijn gedachten proberen te verzetten. Niet altijd even makkelijk, maar het komt altijd wel goed. 2 opmerkingen

  1. Wat een mega en groot overzicht zeg, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk en graag gedaan hoor! Was echt een heel fijne avond. Ik heb er enorm van genoten en Tommeke is echt nen toffe! Wanneer komt hij nog eens? Gaan we terug?

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.