Remington Air3D

woensdag 30 mei 2018


Van een fancy haardroger gesproken, de nieuwe Air3D van Remington ziet er adembenemend mooi uit. Supermodern en opvallend door zijn wit/zwarte kleur. De Air3D droogt je haren in no-time. Heb je net zoals mij hier weinig geduld in en wil je je haren zo weinig mogelijk laten afzien? Dan is deze haardroger je nieuwe beste buddy om je haren snel te stylen! 


Wat maakt de Air3D van Remington zo bijzonder?
  • 3Delige luchtstroom
Dat deze haardroger je haren sneller droogt is te danken aan de krachtige 3D luchtstroom die voor de Air3D is ontworpen. Een hoog wattage is niet langer nodig.
  • 2x glansverhogende + ionische conditioningtechnologie 
De Air3D bevat een keramisch rooster verrijkt met microconditioners om het haar een maximum aan glans te voorzien
Ionisators houden je haren pluisvrij en zorgen voor een mooi en glad resultaat.
  • Licht en uitgebalanceerd gewicht
Het zwaartepunt van de Air3D is in het handvat geplaatst zodat deze haardroger comfortabel en licht aanvoelt 

Je kan de Air3D op 2 snelheden zetten en hij heeft 3 warmtestanden. Ik kies meestal de tweede warmtestand op de hoogste snelheid. Ook bevat hij een Cool Shot knop, deze kan je ingedrukt houden om zo koude lucht te blazen wat ideaal is om je haren te fixeren. Je kapsel blijft hierdoor langer in model. 
In het keramisch rooster van de föhn staat trouwens het Remington logo dat wit oplicht wanneer je hem in de normale standen gebruikt en blauw bij de Cool Shot! Impressive! 


De Air3D zit een grote luxe opbergkoffer, wat het makkelijk maakt om hem netjes en veilig te bewaren. 
Je krijgt er een antislipmat en 3 stylinghulpstukken bij: 2 blaasmonden (7mm + 11mm) en een diffuser die je 360° kan draaien wanneer je ze op de föhn zet. 
Ik gebruik altijd de grote blaasmond, deze gaat de haren ook het snelste drogen.



Pretty design!


RESULTAAT
Ik gebruik al 15 jaar dezelfde haardroger die ik op mijn 18de verjaardag cadeau kreeg. Ik wou toen graag een Babyliss Pro. Eentje die erg krachtig is en waar ik dus lang mee ga doen. Dat ding is nog steeds gelijk nieuw en doet zijn werk prima. Nu, ik droog mijn haren niet heel vaak met een haardroger, gewoon omdat het mijn haren sneller beschadigd
Ik geloof er wel in dat de technologie erop vooruit gaat en er steeds betere tools op de markt komen. Voor mij is het vooral belangrijk dat mijn haren niet teveel afzien en nog steeds goed aanvoelen. 
De Air3D voelt meteen aangenaam en licht aan in de hand. Ik ben nu geen kapster die de hele dag haren moet föhnen, maar ik kan me voorstellen hoe zwaar dat moet zijn met een traditionele haardroger. 
Ik heb geen idee of het in mijn hoofd zit, maar ik heb toch de indruk dat de Air3D mijn haren erg snel droog krijgt. Mijn dikke haren drogen erg langzaam, vooral wanneer ik ze in de lucht laat drogen dus hier ben ik zeker content van. 
Mijn haren voelen vooral luchtig en zacht aan. De hoeveelheid frisé in mijn haren lijkt ook een stuk minder en er ontstaat minder slag in mijn haren. Whoopwhoop!
Blonde haren glanzen een stuk minder, dus dit vind ik moeilijk om te zeggen of hier veel verbetering in zit. Ze zien er wel gezonder uit, wat voor mij zeker zo belangrijk is. 

Aan de prijzige kant is hij zeker, wat het een kleine investering maakt. Maar aan een haardroger heb je wel jarenlang plezier. Het is maar wat jij in een haardroger zoekt. Ik vind de Air3D echt zalig, vooral het gevoel dat hij mijn haren geeft. Ik zou niet meer zonder kunnen. 

De Air3D van Remington is o.a. verkrijgbaar bij Vanden Borre, Krefel, Coolblue en Bol.com
Prijs Air3D D7779: €199,99


11 opmerkingen

  1. Klinkt goed! Ik heb na al die jaren ook wel weer een nieuwe fohn nodig, deze houd ik in gedachten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een erg fijne föhn, zelf gebruik ik zelden een föhn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt als een suuuper föhn! Ik fohn mn haren al jaren 3 x per week denk ik met een Babybliss en die doet t nog goed, maar bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik nooit een haardroger en heb er zelfs geen, maar als ik er eentje zou kopen zou het denk ik deze worden op basis van de review.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze ziet er mooi uit. Gebruik het zelf eigenlijk nooit.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw knap ding! Heb nood aan een nieuwe. Wie weet wordt dit em!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een haardroger, krultang... mag volgens mij wel iets meer kosten. Meestal koop je er maar eentje die je dan eeuwig blijft gebruiken, dus het is het investeren waard.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.