Too Faced │Sweet Peach Glow Highlighting Palette

vrijdag 11 mei 2018


Ik vind het geweldig, maar tegelijkertijd gevaarlijk (voor mijn bankrekening weliswaar) dat zoveel mooie merken beter bereikbaar worden. Sinds kort staat er bij Douglas in Maastricht een Too Faced en (mini) Becca stand. Woohoo! Laat dat nu net twee merken zijn waar ik dol op ben. Ik was een beetje overdonderd en was toen niet van plan die dag beauty te gaan shoppen (mijn doel was nieuwe zomerkledij!). Toch heb ik mezelf iets gegund, want we mogen ons zo nu en dan eens verwennen hé? Deze keer kon ik de Sweet Peach collectie echt niet weerstaan. 


PEACH-INFUSED
Als ik mij mocht laten gaan nam ik waarschijnlijk de hele collectie mee, maar ik maakte toen de keuze bij een palette wat ik het meest zou gaan gebruiken en ideaal zou zijn voor de lente/zomer. Het Sweet Peach Glow Highlighting palette bevat een highlighter, blush en bronzer.  Look how pretty! De verpakking op zich is té cute. Net als het Chocolate Bar palette werden ook de Sweet Peach producten in een metalen tinnen doosje gestoken. Stevig van kwaliteit en kan dus zeker tegen een stootje. Deze keer geen chocoladegeur, maar de geur van zoete perziken. Yum-my!
De poeders beloven zacht te zijn van textuur, makkelijk te blenden en voor een airbrush effect te zorgen. Ze zouden ook passen bij elke huidstint. Wel, eerlijk? Mij lijkt het palette enkel geschikt voor iemand met een bleke tot medium teint. Ik vind zowel de highlighter, blush en bronzer zeer zacht van kleur. Het zijn ook allemaal peachy tinten en wat warmer,  heb je een koele ondertoon dan zou ik dit palette skippen. Sweet Peach Glow Illuminating: een warme perzik/gouden highlighter met glitter 
Sweet Peach Glow Blush: een perzik/roze blush met een subtiele gouden shimmer
Sweet Peach Glow Bronzer: een medium bruin met warme ondertoon


Look met het Sweet Peach Glow Highlighting palette 

Wanneer ik het palette gebruik word ik meteen vrolijk door de heerlijke perzikgeur. Geen wonder dat ik zo gek ben van het Chocolate Bar palette, Too Faced scoort hier wel door deze toevoeging!
De poeders zijn niet extreem gepigmenteerd, ik werd er niet van omvergeblazen, maar je kan ze wel goed opbouwen. Ik vind het palette daarom zeker ideaal voor dagelijks gebruik en nu bij het warme weer vind ik het natuurlijk glowy effect vooral mooi. 
Ik vind de blush iets stroever, maar hij blend wel prima. Normaal gebruik ik het liefst een blush met matte finish, maar deze heeft een subtiele glans dus zeker niet overdreven. De combinatie van de drie is super en ziet er erg mooi uit op de huid. Dit wordt zeker mijn go-to palette voor deze zomer! 


Prijs van het Too Faced - Sweet Peach Glow Highlighter palette bij Douglas: €39,99

3 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.