Kruidvat - Skin Science Daily Defense

maandag 30 april 2018


Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan schadelijke stoffen van buitenaf. Aangezien dit bijdraagt tot vervroegde huidveroudering probeer ik me daar heel bewust van te zijn. Ik bescherm mijn huid dagelijks tegen de zon met een hoge SPF, maar ook met andere invloeden moet er rekening gehouden worden. Kruidvat bracht daardoor de Skin Science Daily Defense lijn uit. Ik vertel je er meer over.

Waarvoor moeten we onze huid nu net beschermen?
De schadelijke gevolgen van luchtvervuiling, UV stralen en infraroodlicht, maar ook blauw licht wat we terugvinden bij computers, televisie, smartphones,...
De Skin Science Daily Defense lijn bestaat uit een dagcrème, nachtcrème, gezichtsmist en kleimasker. De huid wordt intens gehydrateerd, ontgift en beschermd dankzij:
  • Citystem: een natuurlijke actieve stof die inwerkt op de vorming van schadelijke radicalen en een beschermend schild opbouwt. Het ondersteunt het verdedigingssysteem van de huid, bevordert zijn regeneratie en voorkomt nieuwe rimpels 
  • Dynamic Radial Control Complex: is een premium antioxidant met een werking van 24u. Bestaande rimpels worden vervaagd en de huid wordt beschermt tegen oxidatieve stress en vrije radicalen
  • Blue Light Protection Technology: beschermt de huid tegen 'digitale veroudering' dankzij cacaozaadpeptide 
Na 4 weken is de huidbarrière herstelt, zijn de schadelijke effecten van vrije radicalen vermindert en is de weerstand bevordert tegen oxidatieve stress veroorzaakt door blauw licht 

SKIN SCIENCE - ANTI POLLUTION DAY CREAM & DETOXIFYING NIGHT CREAM 
De dagcrème versterkt de natuurlijke weerstand van de huid en bevat SPF 20. Het resultaat is een frisse en stralende huid die beschermt is tegen het binnendringen van schadelijke verontreinigende deeltjes in het milieu, UV en IR-straling. 
De dagcrème heeft een vrij dunne textuur en smeert hierdoor erg makkelijk uit. Mijn huid voelt meteen zacht aan. Voor mij is het een groot pluspunt dat hij SPF 20 bevat. 
De nachtcrème helpt dan weer de huid te ontgiften en te herstellen. De textuur is steviger en voelt hydraterend aan op de huid. Het resultaat is een zuivere en stralende huid. 

Ik heb beide crèmes al enkele weken in gebruik en vind ze samen goed werken. Mijn huid ziet er fris uit en ik vind het fijn om te weten dat mijn huid wordt beschermd. Als dertigplusser vind ik een hydraterend serum erbij wel noodzakelijk. 


SKIN SCIENCE ADVANCED PROTECTION FACE MIST 
Face Mists vind ik heerlijk om te gebruiken. Tussendoor verfrissen ze meteen je huid, maar ook wanneer je huid droog of trekkerig aanvoelt geven ze meteen een shot aan hydratatie. De Skin Science Face Mist vormt een onzichtbaar schild om de huid te beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering. Het vochtgehalte verbetert in 2 uur tot 50%.
Moest de Face Mist SPF bevatten zou ik dat nóg beter vinden, maar hij werkt erg prettig. Heeft een lekkere zachte geur en hydrateert de huid meteen. 


SKIN SCIENCE INTENSE PURIFYING CLAY MASK 
Kunnen we het eerst even over de individuele verpakkingen hebben van deze kleimaskers? Zó handig! Ideaal om mee te nemen, maar ook geen zorgen dat je op tijd een hele pot leeg moet krijgen. 
Volgens mij zijn deze maskers mijn favoriet uit de Skin Science lijn. Ze hebben een zelf-verwarmende werking waardoor de poriën opengaan en de ingrediënten intensiever werken. De huid wordt diep gereinigd en het resultaat is een gladde huid. 
Het kleimasker heeft een dikke geltextuur die zó ontspannend werkt omdat hij warm aanvoelt op de huid, echt zalig. Het masker wordt niet hard zoals de meeste kleimaskers en is daarom makkelijk te verwijderen. 


Prijs van de Kruidvat Skin Science Daily Defense producten: €5,49
1 opmerking

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.