Gloss to the max met de nieuwe HI-FI Shine lipgloss van Urban Decay

woensdag 25 april 2018


Lipgloss was mijn go-to product toen ik nog maar pas begon te experimenteren met make-up. Ik liet lipstick aan me voorbij gaan, want dat stond meteen een stuk zwaarder dan een frisse gloss. Ondertussen heeft de lipstick dit ingehaald, maar af en toe haal ik nog graag een lipgloss naar boven zeker nu hij zijn comeback aan het maken is. De eisen die ik zoek in een goede lipgloss zijn lange houdbaarheid, niet plakkerig aanvoelen en een dosis aan kleurkeuze. Urban Decay heeft het allemaal bij hun nieuwe Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss. Benieuwd? 


Urban Decay heeft al van het begin mijn hart gestolen. Ik ben verliefd op hun metallic verpakkingen met vaak een edgy kantje en heb al heel wat favorieten van hun in mijn make-up stash zitten. Ook deze keer met de Hi-Fi Shine Lipgloss was ik meteen verkocht door de verpakking. De vlakke huls vind ik origineel en maakt hem perfect om mee te nemen en in de broekzak te steken.
Vernieuwend is de siliconen applicator die flexibel is waardoor je de gloss gelijkmatig kan aanbrengen op de lippen en genoeg hebt aan één dip. Ik kan je verzekeren dat dit superzacht aanvoelt op de lippen! 
De Hi-Fi Shine Lipgloss komt in vier finishes, van transparant tot opvallend: Cream Sheer, Cream, Metallic en Holographic. Voor elk wat wils dus. 


GLOSS TO THE MAX
Natuurlijk belooft de Hi-Fi Shine lipgloss ultra-glanzend te zijn, niet geheel onbelangrijk in een lipgloss! Dankzij de hydraterende formule (vitamine E en pepermuntolie) voelt de lipgloss comfortabel aan en laat hij de lippen er voller uitzien door het plumped effect. 
De Hi-Fi Shine lipgloss is long wearing (in zoverre een lipgloss dat kan zijn) en blijft mooi op zijn plaats zitten zonder plakkerig aan te voelen. Klink goed niet waar?


Van links naar rechts:
Obsessed - Fuel - Rapture


Hi-Fi Shine Lipgloss OBSESSED


Hi-Fi Shine Lipgloss FUEL


Hi-Fi Shine Lipgloss RAPTURE 

Ik kreeg Obsessed, Fuel en Rapture toegestuurd, drie cream finishes (laat dat nu net mijn ding zijn!). Obsessed wordt omschreven als baby pink, hij is vrij transparant en valt op mijn lippen helaas wat weg. Ik heb zelf weinig pigment in mijn lippen (damn you koortsblaasjes) vandaar. 
Fuel is een light neutral nude, heerlijke kleur en gaat zo'n beetje overal bij. 
Rapture wordt omschreven als rose-mauve, mijn favoriet van de drie! Nog steeds heel draagbaar, maar net wat opvallender dan de voorgangers. 

Het aanbrengen van de Hi-Fi lipgloss gaat supereasy. Ik vind de flexibele applicator ge-wel-dig. (fun fact: mijn favoriete Naked Skin concealer ook zo'n flexibele applicator!) Ik neem meteen de pepermunt waar en een licht tintelend gevoel. Ik verwacht nu niet dat het lijkt alsof ik lipfillers heb, maar mijn lippen lijken wel een tikkeltje voller. 
De Hi-Fi Shine lipgloss voelt comfortabeler aan naargelang ik hem op mijn lippen heb. De muntgeur verdwijnt en maakt plaats voor een vleugje vanille.
Dit is toch wel de eerste lipgloss die zolang blijft zitten bij mij. Na een maaltijd zit hij er nog steeds lichtjes op, maar ik werk hem dan graag opnieuw bij voor een maximum aan glans. 


De Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss van Urban Decay is verkrijgbaar bij Ici Paris XL of via urbandecay.be 
 Prijs: €22,50

3 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.