Maybelline | Master Strobing Liquid

zondag 12 maart 2017


Van de ene vloeibare highlighter naar de andere. Strobing is nog steeds hot en ook high street merken zijn mee met deze trend. Zo zijn de Master Strobing Liquids van Maybelline nieuw in het land en beloven ze je een prachtige gloed te geven. Nikkie Tutorials sprak vol lof over deze vloeibare highlighters wat me natuurlijk erg nieuwsgierig maakte. Ik heb ze ondertussen helemaal uitgetest en vertel ik je er vandaag meer over. 



Een voordeel aan vloeibare highlighters is dat ze opvallender zijn, maar toch nog natuurlijk ogen. Perfect voor strobing, want strobing heeft het contouren vervangen. Alles ziet er natuurlijker uit, maar zorgt toch voor een healthy glow resultaat. Breng je vloeibare highlighter aan op plaatsen waar het licht op valt zoals je jukbeenderen, onder je wenkbrauw, op je neus, kin,... 
De Master Strobing Liquid van Maybelline komt in drie kleuren : 100 Light/Iridescent,  200 Medium/Nude Glow en 300 Deep/Gold. Ik ben niet zeker dat Deep/Gold ook bij ons te verkrijgen is, maar ik veronderstel dat deze vrij donker van kleur zal zijn.  Er had voor mij gerust nog een tint bij mogen komen die net tussen Light en Medium zou passen. De medium kleur is voor mij te donker om als highlighter te gebruiken, maar wél ideaal om hem te mengen met mijn foundation. Ik weet niet wie zich de Shimmering Event foundation van Kryolan herinnert? Of een primer zoals de Backlight Filter van Becca? Deze zorgen voor een mooie gloed over heel je gezicht. Als je hem mengt met je foundation moet je natuurlijk niet te enthousiast zijn zodat het niet too much wordt, maar mits een kleine hoeveelheid eraan toe te voegen is het effect erg mooi. 
De light kleur vind ik dan weer prima om op zich te gebruiken. Extra highlight op je jukbeenderen? Gebruik hem dan zeker in combinatie met een poeder highlighter zoals ik bij de Away We Glow highlighter van NYX doe. 
Om geen streperig effect te krijgen breng je de Strobing Liquid best aan na je foundation en voordat je afpoedert. 
De vloeibare textuur maakt het makkelijk om het product te verdelen en opbouwen is ook mogelijk wanneer je highlighter mag opvallen. 



Boven: 100 Light/Iridescent
Onder: 200 Medium/Nude Glow


Het resultaat mag er zeker wezen! Ik draag hier de Strobing Liquid in de kleur Iridescent op mijn jukbeenderen. Looks pretty glowy. Voor mij werkt deze vloeibare highlighter zeer goed en het effect is erg mooi. Iridescent is eerder koel van kleur terwijl Nude Glow een warm brons is. Nude Glow meng ik het liefst met een matte foundation zoals met de All Nighter foundation van Urban Decay. Op dagen dat mijn huid er grauw uitziet laat deze mix mijn huid meteen stralen. Ik ben fan! 

Prijs: €8,99



♥ 

9 opmerkingen

  1. Het resultaat ziet er heel mooi uit. Ik gebruik eigenlijk nooit vloeibare highlighters, misschien dat ik deze eens moet uitproberen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow het effect ziet er heel erg mooi uit :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat een prachtig resultaat. De laatste tijd ben ik best into de liquid higlighters dus dit lijkt me wel wat!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er inderdaad super uit! Wat een glow

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat gaaf zeg ik heb alleen niets met floeibare highlighter, dat is toen door benefit verpest haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oeh dat ziet er goed uit!! Ik vind het effect erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er heel mooi uit! Ik neig toch meer naar de gewone poederhighlighter.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oeh, mooi! Ik word altijd aangetrokken tot glanzende dingen, dus dit is zeker iets voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik gebruik liever vloeibare highlighers. Het zou inderdaad goed zijn moest er een tintje tussen light en nude zitten. De light is te licht en de nude vind ik te donker (persoonlijk).
    Je hebt er wel een mooie look meegemaakt ;) Is toch nog zoeken voor de juiste highlighter.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.