NYX | Away We Glow Liquid Highlighter 'Moonbeam'

dinsdag 7 maart 2017


Wat ben ik trots dat Hasselt er weer een te gekke make-up hotspot heeft bij gekregen. De NYX store opende anderhalve week geleden zijn deuren en ik was meteen een kijkje gaan nemen. Al jaren ben ik fan van het merk en zal hierdoor mijn collectie alleen maar uitbreiden. De NYX Face Awards komen er trouwens weer aan en ik ben aan het twijfelen of ik zou meedoen. Ik hou van creatieve looks maken en van een uitdaging, maar de lat zal erg hoog liggen dus ik heb geen idee als ik kans maak. Als ik meedoe zal je er zeker binnenkort meer over te zien krijgen! 
Eén van mijn aankoopjes in de NYX store is de nieuwe liquid highlighter Away We Glow en daar vertel ik je vandaag meer over. 
Ik geef toe dat een poeder highlighter altijd mijn voorkeur heeft gehad. Het is sneller in gebruik en het effect oogt vaak natuurlijker. Enkel mag voor mij een highlighter best wel opvallen wanneer ik een feestje of iets speciaals gepland heb. Een vloeibare highlighter is meestal intenser of een perfecte basis om er met je poeder highlighter over te gaan. 
De Away We Glow Liquid Highlighters van NYX zijn nieuw in het assortiment. Ik testte ze uit in de winkel en vond het resultaat erg mooi. Ze komen in 9 tinten en zien er eigenlijk uit alsof het een lipgloss is. De applicator is wel een stukje groter en breder. Op zich brengt dit makkelijk aan. De applicator uit de huls krijgen vind ik dan wel minder vlot verlopen. Je moet meer kracht uitoefenen om hem eruit te halen, waardoor je moet oppassen om geen spatten te maken. Eenmaal je dat weet hou je er wel rekening mee. 
Away We Glow heeft een lichtreflecterende formule die vrij romig, maar toch licht zou aanvoelen op de huid. De highlighter kan je subtiel aanbrengen, maar je kan hem ook opbouwen voor een intenser effect. Resultaat is een mooie gloed en onweerstaanbare glans op de jukbeenderen. Oeee, sounds goodIk koos de kleur Moonbeam. Een perzikkleurige highlighter met een warme ondertoon. 
Away We Glow is makkelijk te verdelen met je vingers. Hij voelt wel een klein beetje plakkerig aan, maar niet zo erg dat het mij stoort. De glans die hij geeft is erg mooi en zoals ze beloven kan je je highlighter subtiel aanbrengen voor een dagelijkse look, maar opbouwen gaat ook prima voor een in-your-face pretty glow. Toch moet ik zeggen dat het niet zo'n highlighter is die je zal verblinden, maar ik vind zo'n effect zelf niet echt draagbaar. Het moet ook niet overdreven zijn natuurlijk.  
Als ik hem nog iets intenser wil dan gebruik ik deze liquid highlighter in combinatie met de Becca highlighter Moonstone of met Soft And Gentle van MAC. Zeer mooi resultaat! 


Prijs: €9,30

6 opmerkingen

 1. Oeh, mooi glansje! Leuk product ook zo'n vloeibare highlighter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me inderdaad in combinatie met een poeder highlighter erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind het resultaat wel mooi. Eentje om te onthouden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooie glans! Ik hou wel van vloeibare highlighters, zeker ook in combinatie met nog een extra poeder erover.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben zulke highlighter niet gewend, maar ik vind het er wel mooi uitzien

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.