Clinique | Pep-Start Eye Cream

donderdag 9 maart 2017Dat ik eigenlijk niet voldoende water drink merk ik meteen aan mijn vochtwallen. Mijn missie is dan ook om dubbel zoveel water te drinken dan ik normaal doe. Het lukt me misschien niet elke dag, maar voorlopig doe ik mijn best en merk ik ook wel een verschil. Natuurlijk mag een goede oogverzorging niet ontbreken die me in de ochtend een oppepper geeft. De pep-start van Clinique was me steeds bijgebleven en ik besloot hem een keer te proberen, omdat ik de oogverzorging van Clinique altijd erg fijn vind. 


De Pep-Start lijn van Clinique is een kleurrijke bende. De producten doen je in no-time stralen en zijn perfect voor vrouwen met weinig tijd in de ochtend. 
Het begon allemaal met de Pep-Start Eye Cream. In slechts 3 seconden ben je klaarwakker en zie je er fris uit. De oogcrème verheldert, hydrateert en zorgt voor de nodige oppepper. De bolle applicator voelt fris aan op de huid en werkt ontzwellend. Ook is de oogcrème een ideale basis voor je make-up. 

Hoe gebruik je hem? 
Het bolletje klik je omhoog zodat er product uitkomt. Breng een kleine hoeveelheid aan onder je oog en tokkel dit met je vingers zachtjes in rondom je ogen. 
Met de verpakking heb ik een haat-liefde verhouding. Omdat je het bolletje telkens omhoog moet klikken moet je het ook steeds terug klikken. Op zich geen ramp, maar ik vind het niet zo fijn werken, omdat je moet opletten dat er geen extra product meer uitkomt tijdens het terug klikken (ook al houd ik mijn duim op de opening). Zie ik er nu in de ochtend meteen wakker uit door de Pep-Start Eye Cream? 
Wel, ik heb op mijn leeftijd misschien iets meer nodig dan 3 seconden haha, maar deze oogcrème is zeker fijn in gebruik. Ik hou van het frisse gevoel onder mijn ogen tijdens het aanbrengen. De Pep-Start oogcrème bevat reflecterende deeltjes waardoor het inderdaad een verhelderend effect geeft. Mijn vochtwallen zijn niet plots verdwenen, maar de zwelling neemt wel lichtjes af. Een prima oogcrème dus! Ook mijn concealer brengt vlot aan en blijft de hele dag goed zitten. 
De Pep-Start Eye Cream is volledig geurloos, want Clinique staat er natuurlijk om bekend dat al hun producen parfumvrij zijn. Aangezien de huid onder de ogen zo gevoelig is hou ik hier wel graag rekening mee wat ik er smeer. 


Prijs: €21,50


8 opmerkingen

 1. Ik heb net een sample gebruikt van deze oogcreme en vond die wel goed. Ga binnenkort een fullsize aanschaffen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm dat klinkt wel als fijn spul! Nu gebruik ik een oogcreme waarmee ik eigenlijk geen verschil zie. Dat bolletje klinkt dan wel weer onhandig! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze lijn lijkt mij sowieso fijn! dat bolletje vind ik juist mega fijn, ik had eerder ook zo'n product

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed, ik kan alleen niet tegen oogcremes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik deze nu ook enige tijd en mwah niet echt onder de indruk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De haat liefde verhouding met de verpakking herken ik. Maar het product ansich vond ik wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw dit klinkt als een heerlijk product <3

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.