Verslagje Maastricht | Hotspots + sneak peek geshopte items

zondag 15 mei 2016


Mijn excuses dat ik even afwezig ben geweest, maar afgelopen week was het erg druk voor mij en ik heb net een tweedaagse naar Maastricht erop zitten. Dit kon ik wel gebruiken en het heeft me ook goed gedaan. Zoals jullie misschien al wisten ben ik dol op Maastricht, samen met Hasselt en Antwerpen is dit één van mijn favoriete steden (dichtbij huis) om er gezellig te gaan shoppen/eten.. Met twee vriendinnen besloten we er een tweedaagse van te maken, omdat we graag wat meer wilden zien van deze mooie stad. Vandaag een klein verslagje en ik waarschuw je alvast dat er veel lekkers voorbij gaat komen. 


Bij aankomst vloog ik meteen in de ijskoffie, want als we gaan shoppen hebben we natuurlijk zoveel mogelijk energie nodig. SAP lag erg dicht bij ons hotel waar ik later nog op terugkom!


We verbleven in het Kaboom hotel dat schuin tegenover het station ligt van Maastricht. Het hotel wordt omschreven als smart, sophisticated en een tikkeltje rebels. Een low budget hotel waarbij je niet merkt dat het goedkoop is. Erg leuk concept en ik vond het een prima hotel. Alles was mooi in orde en netjes. 



Het behang in de kamers is aan de speciale kant, maar het zag er best hip uit allemaal. 


Welkomstcadeautje, leuk!




Onze eerste shoppauze was om te lunchen. Ik had enkele adresjes opgezocht, maar met mooi weer doen wij vrouwen natuurlijk liever een terrasje en besloten we Rumors te proberen wat we onderweg tegenkwamen. Met deze tapas kregen we meteen een vakantiegevoel. 


Deze bloemen (ook al zijn ze niet echt) mogen graag mee naar huis, dank u. 


Markt!



Burger time bij Burgelijk! Ik ging voor de gewone classic en vond hem heel erg lekker. We zagen dat binnenkort ook een Burgerfabriek opent in Maastricht. Daar waren we vorig jaar in Amsterdam geweest en was ook een echte aanrader.


Poseren bij de brug, want dat doen toeristen nu eenmaal haha



En hier heb je SAP weer. SAP is nog maar enkele weken open vertelden ze ons. We besloten er de volgende ochtend te gaan ontbijten, want met bagels en verse sapjes lok je ons altijd wel binnen. 



Zo leuk gemaakt tegen de muur! Bij SAP kan je terecht voor een (gezond) ontbijt of lunch. 



Ik ging voor de breakfast bagel en een sap van spinazie, appel en limoen. Alles was óverheerlijk!



Van een chocolade overdosis gesproken: dit was er zeker eentje. Ine trakteerde ons nog voor haar verjaardag bij The Chocolate Company. Dat decadent chocolade gebakje moest ik natuurlijk weer nemen, yum. 


Het lijkt alsof ik enkel heb gegeten in Maastricht, maar er kwam zeker heel wat shoppen bij kijken. Hier de beauty en food stuff die ik gekocht heb. Eindelijk heb ik marshmallow fluff gevonden! Ik had het nodig voor een recept wat jullie hier binnenkort zeker mogen verwachten. Bij Lush kocht ik mijn twee favoriete bath bombs: Twilight en Intergalactic. Ook nog wat andere bad goodies en de Elbow Grease die op mijn lijstje stond. Bij L'Occitane nam ik de nieuwe Almond Velvet Hand cream mee, bij Rituals de scrub uit The Ritual Of Karma lijn, een nieuwe Beautyblender, DUO wimperlijm, Origins Activ Charcoal Mask en zowel gezonde als lichtelijk ongezonde snacks. 


Ik kocht twee kleedjes: eentje bij Only (donkergroen) en een wat duurder kleedje bij Steps + nog een topje en tshirtje bij Only. Ik kan dus weer even verder!



5 opmerkingen

  1. Leuk! Hoewel Maastricht dichtbij is (voor ons) heeft het toch heel wat verborgen schatten. Het lijkt alsof je enkele fijne adresjes ontdekt hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maastricht blijft mooi, hoe vaak ik er ook kom. (woon er 10 minuutjes met de trein vandaan.) Leuk geshopt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Amai, 't was de moeite zo te zien! Echt genieten. Ben zelf een keer in Maastricht geweest maar da's echt al laaaan ggeleden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er leuk uit! Ik woon zelf in Maastricht maar ben op sommige plekjes nog nooit geweest. Ik ga er snel heen hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben afkomstig van Bilzen, op 15 KM van Maastricht. Maar omdat ik nu in het Antwerpse woon ben ik al een eeuwigheid niet meer in Maastricht geweest, door jouw post kriebelt het en ik heb net besloten er volgende week heen te rijden!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.