Wet Brush Pro | Detangle Professional

dinsdag 24 mei 2016


Move over Tangle Teezer, want de Wet Brush is in mijn handen beland. Misschien was dit wel het enige item in The Cult Beauty Box waar ik niet meteen razend nieuwsgierig naar was. Mede omdat ik al enkele jaren mijn Tangle Teezer gebruik en best tevreden ervan ben. Enkel de travelsize versie die ik heb is niet zo makkelijk hanteerbaar en dat was toch het enige wat me soms wel stoorde. Dus de Wet Brush kwam eigenlijk goed van pas en ik moet zeggen dat hij me meteen mijn Tangle Teezer deed vergeten. 
De Wet Brush bestaat uit Intelliflex borstelharen die dun en sterk zijn, maar toch nog steeds flexibel. Hierdoor glijdt de borstel makkelijk door je haren heen en ontwart hij klitten zonder trekken of pijn. 
Je kan de Wet Brush op zowel nat als droog haar gebruiken. Hij is geschikt voor alle haartypes en zou ook fijn zijn voor extensions en pruiken. 

Wat me meteen opviel was hoe licht de Wet Brush aanvoelde en doordat hij mat is voelt hij erg fijn aan in de hand. 
Nu ik mijn haren weer een stukje aan het laten groeien ben ontstaan knopen gelijk niets. Na het wassen is het gevecht met de borstel vaak het grootst. De Wet Brush maakt mij het leven net wat makkelijker, want hij ontwart mijn haren in één twee drie zonder dat ik er pijn van krijg. Als ik eerlijk moet zijn vind ik hem zelfs beter dan de Tangle Teezer. 
Ik borstel mijn haren altijd bij handdoekdroog haar, maar ik gebruik hem nu ook graag in de ochtend om even door te borstelen. Ik had niet verwacht zoveel liefde voor een haarborstel te voelen, maar deze heeft zeker gescoord bij mij! 

De Wet Brush is oa te koop bij Douglas

10 opmerkingen

 1. Ik borstel mijn haren eigenlijk nooit nat, maar ik geloof wel dat dit dan fijn is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja, ik weet wat je bedoelt met dat matte gevoel, ik vind dat ook aangenaam :-) Zelf gebruik ik altijd een Tangle Teezer, zowel op droog als nat haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt mij een fijne borstel! Ik borstel mijn haren wel altijd na het douchen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt me benieuwd gemaakt. Ik gebruik altijd een Tangle Teezer

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh zo goed had ik hem niet verwacht! Lijkt mij ontzettend fijn :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog beter dan de Tangle Teezer? Nu maak je me benieuwd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow beter dan de Tangle Teezer... ik gebruik al sinds mijn 16e niks anders om mijn haar te borstelen maar nu ben ik toch wel heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze lijkt me erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt als een fijne haarborstel, al borstel ik mijn haar nooit als het nat is enkel nadat ik het geföhnd heb ;)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.