Pro Nails Coastal Collection | Coasting In Style

vrijdag 27 mei 2016


De nieuwste collectie van Pro Nails neemt je mee naar de kust. Van navy blue tot koraalrood, het vakantiegevoel zal niet ontbreken. Soms vind ik het wel jammer dat ik niet dichtbij de zee woon, het kan zo rustgevend zijn terwijl de gezonde lucht je energie bezorgd. Ik kan dus extra genieten van strand bezoekjes als ik op vakantie ga. 
Deze collectie tovert je nagels alvast om tot Riviera chic, zeker voor elk wat wils. 
De Coastal collection bevat zes kleuren waaronder: 
Sea Me (helder zee blauw) - Make Waves (navy blauw) - Private Beach (Pastel Peach) - Be Shore Of It (koraalrood) - Come Out Of Your Shell (licht vanille) en Coasting In Style (oudroze)

De blauw witte marine streepjes trend komt elk jaar wel weer terug. Ik vind hem best wel leuk! Jaren geleden vond ik het hip om alles met een anker op te dragen. 
De Coastal collection bevat niet enkel deze nagellakjes, maar je kan zelf je eigen nautische nail art creëren. En nee, zo moeilijk is het niet, want het zijn nagelstickers. Iets wat al eerder weggelegd is voor mij haha. De kleur die ik van deze collectie heb ontvangen is Coasting In Style.  Een oudroze kleur waar ik zeker wel van hou. 
Coasting In Style is een perfecte look voor je nagels voor achterop de Vespa, de zonsondergang tegemoet rijdend. 
Hoera voor mijn nagels die stilaan van de winter lijken te herstellen! Dit moest ik even kwijt. 
De lak brengt niet zo vlotjes aan zoals ik had gehoopt, maar iets of wat streperig. Na twee laagjes heb ik hem toch zo egaal mogelijk gekregen. 
Qua houdbaarheid van de nagellak van Pro Nails ben ik nog steeds erg tevreden. Hij blijft enkele dagen prima zitten! Voor mij zegt dat al heel wat. 

Prijs Pro Nails Nail Polish: €12,95
5 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.