LUSH | Tisty Tosty Bath Bomb

zaterdag 28 mei 2016


Je weet ondertussen vast wel hoeveel ik van een relaxerend bad moment hou. Ze zijn me heilig al heb ik zelf jammer genoeg geen reuze bad, maar als ik eens bij de mama blijf of ergens een bad tegenkom bij een weekendje weg (in de hotelkamer weliswaar) dan zink ik er meteen in weg. Om mijn bad moment nog aangenamer te maken spring ik regelmatig Lush binnen om een voorraadje bath bombs in te slaan. Eentje die me pas opviel is deze hartvormige bruisbal met rozenknopjes in verwerkt. Cuteness alert! Veel te mooi om in mijn badwater te gooien, maar hé ik verdien dat wel na een zware werkweek. 


Enchanting Love Spell 
Tisty Tosty ziet er niet enkel liefdevol uit, de geur betovert je helemaal en de rozenknopjes die erin verwerkt zitten zorgen voor een romantisch kantje. 
Het parfum is gemaakt van Turkse roosabsolute + het heerlijk geurende iriswortelpoeder van de Florentijnse Iris. Ook bevat hij geranium olie en jasmijn absolute

Zo'n typische rozengeur is voor mij niet meteen weggelegd, maar wel in combinatie met en ik vind deze Tisty Tosty echt super lekker ruiken. 
Misschien wel een leuke tip voor je: ik gooi de Lush zakjes rond de bruisballen nooit meteen weg, maar leg ze in mijn kleerkast zodat de geur zich daar nog wat kan verspreiden. Geen groot spektakel zoals je bijvoorbeeld bij de Intergalactic Bath Bomb krijgt, maar dat had ik ook niet verwacht. De rozenknopjes dobberen langzaam rond en je badwater wordt zo'n beetje melkachtig. Heerlijk om even helemaal weg te dromen vooral met de betoverende geur van Tisty Tosty


Prijs: €4,954 opmerkingen

  1. Deze bathbomb heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd, maar het ziet er wel super leuk uit met die roosjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het er super mooi uitzien, maar ik heb helaas geen bad haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie bath bomb, leuk die hartjesvorm.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.