Opgemaakt - April

vrijdag 3 mei 2013


Vandaag heb ik weer een opgemaakt blogpost voor jullie. Lees verder om meer van deze producten te weten. 


- Clarifying shampoo van Paul Mitchell
Van nature heb ik droge haren, zeker met highlights in mijn haren gebruik ik altijd een shampoo met extra verzorging, maar door al die verzorging  heb ik er vaak last van dat mijn wortels vettig zijn. Daarmee gebruik ik deze diep reinigende shampoo voordat ik mijn verzorgende shampoo gebruik zodat mijn haren helemaal zuiver zijn. Deze citroen ruikende shampoo van Paul Mitchell doet zijn werk heel goed en zou ik zeker opnieuw kopen.

- Oil & Care conditioner van Andrélon
Deze conditioner die arganolie bevat nam ik toevallig mee van Maastricht toen ik dringend een nieuwe conditioner nodig had. Hij is voor pluizig en droog haar. Voor mij is het een prima conditioner, hij maakt mijn haren glad en minder droog. Hij ruikt bovendien ook nog lekker. 

- Amandelbloesem badolie van Kneipp
Aangezien ik geen douche heb ben ik altijd opzoek naar leuke badproducten. Kneipp blijft hier één van mijn favorieten. Hun badolie ruik je altijd door heel het huis! De amandelbloesem badolie komt vaak bij mij terecht, want hij maakt mijn huid superzacht. 

- Aqualia Thermal UV van Vichy
De Aqualia Thermal UV heeft een goede hydraterende en beschermende verzorging. Ik was toen vooral opzoek naar een dagcrème met SPF, al is SPF 15 wel niet veel voor je gezicht. Waarschijnlijk koop ik deze daarom niet opnieuw. 

- Shea Butter & Fleur Chérie handcrème van L'Occitane
Mijn favoriete handcrème blijft toch wel die van L'Occitane en vooral de Shea Butter, deze voedt je handen extra goed. Fleur Chérie ruikt ongeloofelijk lekker, ik ben dan ook gek op de geur van kersenbloesem. Deze zou ik allebei opnieuw kopen!

Ik ben soms wel een ramp om producten op te maken zeker als ik er gek op ben, dan wil je natuurlijk niet dat het op is. Maar zo stapelt alles zich natuurlijk op en zijn de producten na een tijdje ook niet meer goed.
Heeft nog iemand dat probleem? 

1 opmerking

  1. De L'Occitane handcrème en de Kneipp badolie heb ik ook. Vind ze allebei super :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.