Ultimate Beauty Oil - Garnier

donderdag 2 mei 2013


Een olie gebruiken voor je huid kan soms lastig zijn als het een eeuwigheid duurt voordat hij is opgedroogd of vaak een vettige laag achterlaat die dan in je kleren dringt. Garnier bracht een droge body olie uit, de Ultimate Beauty Oil en deze heb ik getest!

Ingrediëntenlijst:
De droge olie bevat argan, macadamia, amandel en rozen olie. Een perfecte combinatie van vier supergoede ingrediënten.Ik hou al ontzettend veel van olie voor in het haar, aangezien ze zo goed voeden en een prachtige glans geven. 
De Ultimate Beauty Oil zit in een sprayflacon, wat het verdelen op je lichaam wel gemakkelijker maakt. Hij voelt licht aan en na het uitsmeren dringt hij redelijk snel in de huid. 
De reflecterende glans die hij achterlaat vind ik ideaal voor de zomer als je wat gebruind bent en geeft je een gezonde gloed. 
En dan die geur! Ik kan hem niet juist omschrijven, het is zo een ontspannende geur die me aan een exotische bestemming doet denken, gewoon heerlijk. 
Deze neem ik dus zeker mee op vakantie binnenkort! 


De Ultimate Beauty Oil is te koop voor 9,99€

Zijn er nog zo een liefhebbers van olie voor haar en lichaam?

2 opmerkingen

  1. Jaaa, ik heb deze ook en toevallig ook een artikel over gepost vandaag! grappig! ik vind deze echt goed! Je mag altijd mijn review nog eens lezen hoor :)
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.