Riri Woo - MAC

zondag 26 mei 2013


Toen ik hoorde dat Riri Woo in mei zou uitkomen hield ik de MAC site goed in het oog. Hij stond online toen ik aan het werk was dus snel belde ik naar een vriendin die hem voor mij kon bestellen, want ja toen ik thuis was 's avonds was hij natuurlijk al uitverkocht! Dus yay, megablij was ik! Volgende maand kan je hem wel opnieuw bestellen en dan komen er nog producten uit van de Rihanna collectie waar ik nu al naar uitkijk.
Maar genoeg hierover, kijk even mee naar dit pareltje:
Riri Woo is gebaseerd op Ruby Woo die één van Rihanna's favoriete lipsticks is. Trouwens, die van mij ook! Lees hier mijn review van Ruby Woo. 
Ze lijken wel heel erg op elkaar, want ik moest goed kijken voor een verschil, maar de ondertoon van Riri Woo is net een tikkeltje donkerder (koeler). Het blijft een ieder geval een prachtige rode kleur en hij is mat, waar ik nog steeds erg van hou. 


Swatch van Riri Woo


Swatch van Riri Woo (boven) Ruby Woo (onder)


En hier is de look die ik ermee maakte

Rode lippen vind ik het mooist met enkel eyeliner of zelfs alleen wat mascara. Een zware oogmake-up maakt het al gauw veel te druk. 
Wat vinden jullie van Riri Woo + willen jullie iets uit de collectie?

Riri Woo is vanaf juni terug online te koop bij MAC en kost 18,50€

3 opmerkingen

  1. Mooi !! zou mij wel absoluut niet staan hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauwie, die pink-up inspired ooglook erbij maakt het helemaal af, classy, vrouwelijk en een tikje sexy tegelijk! heel mooi

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.