Beauty - Cynthia (Misslipgloss)

maandag 13 mei 2013


De meesten van jullie kennen ze zeker wel, de beautyblog van Misslipgloss. Ik volg ze zelf al jaren en Cynthia is dan ook samen met Mascha van Beautygloss mijn favoriete blogster. Ze kreeg de ongelofelijke kans om haar eigen beautyboek uit te brengen, iets waar ik nog maar enkel over kan dromen. Razend snel bestelde ik het boek zodra het online stond, want als je bij de eerste 200 was, was je boek gesigneerd door Cynthia.  Ongeveer een maand geleden kreeg ik het boek aan en vandaag vertel ik wat je ervan kan verwachten.

Het boek is mooi opgedeeld, waar ze eerst in verteld hoe het bloggen juist is ontstaan, heel interessant! Verder besteedt ze aandacht over hoe je gezicht te reinigen, verzorgen, make up aanbrengen,.. 
Het boek bevat naar mijn mening heel erg mooie foto's van allerlei beautyproducten. Als beautylover zal je dit zeker appreciëren en je ziet dat er gewoon heel veel tijd is in gestoken. In vergelijking met sommige andere beautyboeken wordt hier alles heel duidelijk uitgelegd en met redelijk veel details en tips. 
Ik kan enkel zeggen dat ik het boek superleuk vind. Knap werk geleverd Cynthia!
Het boek zou ook in België te koop zijn in de betere boekhandels of je kan het online bestellen op de webshop van Misslipgloss voor 14,95€

2 opmerkingen

  1. Ik vind dit boek echt zalig! Het ligt op mijn nachttafeltje!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk boek. Ik vind het knap dat ze dit heeft bereikt!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.