Lancôme - La Vie Est Belle Intensément

zondag 8 maart 2020


Dat eerste lentezonnetje gisteren, iets waar we allemaal zo naar verlangden, wat deed dat deugd. Ik moet zeggen dat mijn energie de laatste weken ver te zoeken was met zo'n slecht weer. Het lijkt maar van korte duur al hoop ik dat de lente snel in het land is. De bloesems die overal opduiken maken me in ieder geval erg goed gezind. Net als heerlijke geuren zoals het nieuw parfum van Lancôme. La Vie Est Belle Intensément, het intense zusje van de originele La Vie Est Belle geur. Ik ontdekte de geur op het Lancôme event in januari en was meteen verkocht. 

Ik kende La Vie Est Belle natuurlijk al, een geur die me zwaar kan bekoren. Een zoete, bloemige geur iets waar ik meestal wel voor ga in een parfum. La Vie Est Belle Intensément behoudt enkele geurnoten zoals iris, patchouli en vanille, maar i.p.v. zwarte bes en peer zit er nu framboos in de topnoten vergezeld met roze peper en bergamot. Hartnoten zijn arabische jasmijn, oranjebloesem en vanillebloem. Basisnoten zijn iris, patchouli, benzoine, vanille en sandelhout


La Vie Est Belle Intensément claimt geluk als een ambitie, als een manier van alles uit het leven halen zonder offers te brengen. Emoties... gevoelens... als ze maar sterk zijn! 
De intensiteit van de geur zie je al in de flacon, een intens roze kleur. La Vie Est Belle muze Julia Roberts pronkt trouwens voor de reclamecampagne in een prachtige fuchsia kleurige tule  die overeenkomt met de vleugels van het flacon. 
La Vie Est Belle Intensément is een geur die zeker aanwezig is. Krachtig, maar toch ook fleurig en erg vrouwelijk. Voor mij komt de vanille, patchouli en het zoete van de framboos sterk naar voor, dat in combinatie met een bloemige toets van iris. Het is voor mij persoonlijk eerder een geur die ik 's avonds of in het weekend zou dragen. Door de week hou ik meer van een luchtige geur. Maar ik vind hem wel enorm verslavend ruiken én het parfum blijft de hele dag door hangen. Klaar om onweerstaanbaar te zijn! La Vie Est Belle Intensément van Lancôme is o.a. te koop bij Ici Paris XL
Prijs 30ml: €80,14
Prijs 50ml: €109,14


1 opmerking

  1. Dit blijkt ook zo'n heerlijke geur te zijn, top! leuk dat je hier een review over hebt geschreven

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.