My Infaillible Routine - L'Oréal

woensdag 25 maart 2020


De matte finish heeft duidelijk zijn comeback gemaakt. Ondanks ik van een glowy huid hou,  heb ik meer baat aan een matte finish voor mijn gemengde huid. Alleen hebben matte foundations vaak de neiging om droog aan te voelen en sneller op te hopen. De nieuwste Infaillible 24H Matte Cover foundation belooft dit nu net niet te doen en zou wel eens je nieuw partner in crime kunnen worden. Samen met nog enkele andere Infaillible producten testte ik hem uit en vertel ik je er meer over. Mijn eerste gedachte bij het zien van de Infaillible Magic Essence Drops was: blauw? Deze primer/serum is een fijne basis voor je make-up. Hij verfrist en hydrateert de huid. Lijkt me voor iemand met een droge huid zeker aan te raden. De pipet is aangenaam in gebruik om zo te kunnen doseren. Ik ben niet de grootste primer fan, maar omdat deze zo vloeibaar is en ook niet plakkerig aanvoelt vind ik hem wel weer fijn om te gebruiken. 
De Infaillible Essence Drops helpen om je huid er gezond te laten uitzien. Net dat tikkeltje meer uitstraling. En no worries, dat blauwe is trouwens niet meer zichtbaar na het aanbrengen haha. 


De Infaillible Matte Cover foundation is me niet onbekend. Ik kocht hem enkele jaren terug op vakantie en vond dit zeker één van de betere drugstore foundations die ik tot de laatste druppel heb opgebruikt. Volgens mij was hij tot heden nog niet in België verkrijgbaar, maar de formule lijkt nog steeds hetzelfde. Het is een goed dekkende foundation, ik zou zeker zeggen een medium coverage tot bijna volledig. De textuur is iets dikker, maar desondanks voelt hij niet zwaar aan op de huid. Het enige wat me nu wel opviel is dat je de foundation snel moet aanbrengen, want hij droogt heel snel op.
De matte finish blijft een hele dag aanhouden, op het einde van de dag wel wat minder dan net na het aanbrengen, maar ik ben zeker onder de indruk. 
In combinatie van de Infaillible Magic Essence Drops is de finish minder mat en krijg je een mooie subtiele glans, ziet er zeker een stuk levendiger uit. Wanneer mijn huid er dof uitziet zal ik deze zeker gebruiken. 


De Infaillible More Than Concealer is voor mij dan weer helemaal nieuw. Hij werd vorig jaar bij ons uitgebracht en intrigeerde me vanaf toen al. Het is een full coverage concealer, met een grote applicator die me een beetje aan de Born This Way Concealer van Too Faced doet denken. Wat ik zelf minder vind aan de Born This Way concealer is dat hij voor mij veel te droog aanvoelt. Ik heb liever een luchtige, maar toch dekkende concealer. Hierin scoort de Infaillible More Than Concealer wel. Hij is enorm gepigmenteerd waardoor je op zich al niet veel nodig hebt. Hij geeft een erg goede dekking en ondanks hij ook aan de drogere kant is blijft hij comfortabel aanvoelen. Extra pluspunt: hij kruipt niet in de droogtelijntjes! Yay! 


Ten slotte in mijn Infaillible routine, het Magic Loose Powder. Als ik een poeder gebruik dan is het meestal wel een fijn gemalen los poeder. Ik vind het niet zo mooi om een poeder duidelijk te zien zitten, ik heb liever een natuurlijke finish. Het Magic Loose Powder is een transparant, fixerend poeder. Hij matteert de huid waar nodig is. Ik poeder meestal enkel nog mijn neus, voorhoofd en kin af waar ik sneller glans. Maar ook voor onder de ogen, vooral voor het baking effect is hij ideaal. 
Wat een fijn poeder! Hij zorgt voor een natuurlijke, egale finish en voelt zacht aan op de huid. In combinatie met de Infaillible Matte Cover foundation is het afpoederen niet echt nodig, maar het helpt wel om alles de hele dag mooi te laten zitten. 


Et tada! Mijn volledige look met de Infaillible producten. Verkrijgbaar bij Di 
Infaillible Magic Essence Drops prijs: €14,99
Infaillible Matte Cover foundation prijs: €15,99
Infaillible More Than Concealer prijs: €13,99
Infaillible Magic Loose Powder prijs:  €15,991 opmerking

  1. Ik heb zelf ook deze foundation en ik vind die enorm fijn! Leuke review heb je gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.