Kiehl's Avocado Nourishing Hydration Mask + Creamy Eye Treatment

zondag 3 november 2019


Avocado's, ik ben er gek op! Ze zitten boordevol gezonde vetten die ons energie geven en onze bloedsuikerspiegel op peil houdt. Maar ook voor onze huid zorgt de avocado voor heel wat voordelen. Ik ontving in de zomer een erg leuk pakketje van Kiehl's met niet enkel een super schattige mok, een avocado die op mijn toast is beland, maar ook twee Kiehl's producten op basis van avocado. Het nieuwe Avocado Nourishing Hydration Mask werd in de spotlights gezet al moet de Creamy Eye Treatment zeker niet onder doen! 
In de zomer had mijn huid niet zo'n behoefte aan extra hydratatie, maar daar is nu in de herfst duidelijk verandering in gekomen. Dat wordt dus tijd voor een review! 



AVOCADO NOURISHING HYDRATION MASK
Het Avocado Nourishing Hydration Mask van Kiehl's is een hydraterend en verzorgend masker. Het bevat avocado vruchtvleesextract voor hydratatie, avocado-olie om de natuurlijke vochtbalans van de huid te herstellen en teunisbloem om de huid te doen stralen en de huidbarrière te herstellen. 
Dankzij deze formule krijgt de huid een vocht boost en voelt je huid nadien lekker zacht  en gevoed aan. 



Dit lijkt nu toch echt op een avocado in een potje, niet? De textuur doet me meteen denken aan een geplette avocado, het is dan ook een romige, beetje brokkelige substantie die gladder wordt wanneer je deze even tussen je vingers masseert. Er wordt aangeraden een goed zichtbare laag aan te brengen en het masker 15 min. te laten inwerken. Het masker mag tot drie keer per week worden gebruikt, wat mij in de winter periode zeker geen overbodige luxe lijkt. Het masker is trouwens ook volledig parfumvrij. 

Het aanbrengen vond ik eerst een beetje wennen, maar het masker voelt zo romig aan dat het meteen een kalmerend gevoel geeft aan mijn huid. Het resultaat is een zacht, stralend velleke dat weer even een extra boost heeft gekregen. Heerlijk! 


CREAMY EYE TREATMENT WITH AVOCADO
Ik heb al heel wat oogcrèmes geprobeerd, maar nog nooit echt een wauw gevoel gehad, tot nu. De Creamy Eye Treatment with avocado van Kiehl's is toch wel een favorietje geworden! De oogcrème is op basis van avocado-olie die de huid onder de ogen gladder en zacht maakt. De unieke textuur, die eerst romig is maar na het aanbrengen een hydratatie-explosie geeft vind ik erg aangenaam. De crème blijft ook op zijn plaats waardoor hij niet in je ogen kan komen. 
Ik vind deze oogcrème een perfecte basis voor je make-up, mijn concealer blijft een hele dag mooi zitten en fijne lijntjes zijn duidelijk een stuk minder zichtbaar. It's a keeper! Hier koop ik zeker een back-up van. 


Avocado Nourishing Hydration Mask prijs: €46,00 
Creamy Eye Treatment with avocado prijs: €29,00


3 opmerkingen

  1. Ik heb vandaag mijn 1ste deurtje van Kiehl's adventskalender opengedaan en deze oogcrème zat erin. Ik heb tot nu toe nog maar weinig van Kiehl's geprobeerd, maar bij deze ga ik toch een aantal Kiehl's producten leren kennen. Ik ben erg nieuwsgierig en kijk er alvast naar uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.