Yves Rocher - Sable Fauve Eau De Parfum

zaterdag 26 oktober 2019


Geïnspireerd op de natuur met geuren die op onze emoties inspelen stelt Yves Rocher zijn nieuwe parfumcollectie voor. Een milieuvriendelijk collectie is dat met parfums die ten minste 87% natuurlijke ingrediënten van traceerbare herkomst bevatten én 100% vegan zijn. De formules bevat geen kleurstoffen of BHT en zowel de verpakking als de flacon zijn volledig recyclebaar. Go Yves Rocher! 
Ik kreeg zes staaltjes opgestuurd uit deze collectie waaruit ik mijn favoriete geur mocht kiezen en dat is Sable Fauve geworden. 


De volledige collectie bestaat uit negen parfums. Voor ieder wat wils. Hou je van frisse, bloemige of net een intense kruidige geur, je vindt ongetwijfeld wel een geur die bij je past. 
Ik twijfelde tussen Sable Fauve en Plein Soleil, maar Plein Soleil is iets bloemiger en Sable Fauve vond ik net wat pittiger. 
Sable Fauve wordt omschreven als een oriëntaals sensuele geur. Hij behoort tot de intensere geuren. De warme geur van Tonkaboon in combinatie met cistus en het vanille-achtige benzoëhars, zorgen voor een zoete, rokerige geur. Voor mij echt een parfum dat ik graag in de herfst/winter draag. 

Het moet gezegd zijn dat Yves Rocher heerlijke parfums uitbrengt. Ik ben Mon Evidence nog niet vergeten, want deze geur draag ik nog steeds regelmatig. 
Misschien hebben ze niet de meest luxueuze flacons, de geuren maken het dubbel en dik goed. 
Ik ben vooral blij dat Yves Rocher Eau De Parfums uitbrengen, meestal verkies ik ook een Eau De Parfum boven een Eau De Toilette, gewoon omdat de geur best intens mag zijn en lang mag blijven hangen. Sable Fauve blijft ook echt de hele dag goed hangen. Ik heb er hier en daar al complimentjes over gekregen met de vraag welke geur ik draag. Dat zegt volgens mij genoeg! 


De nieuwe parfumcollectie is reeds verkrijgbaar bij Yves Rocher.
Voor 30ml betaal je €39,90 en voor een flesje van 100ml €59,901 opmerking

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.