Redken - Nature + Science

donderdag 28 november 2019


Mijn favoriete shampoo en conditioner ever in een natuurlijk jasje? Wel, ik kon me niet direct voorstellen dat ik hiermee hetzelfde resultaat zou bekomen, maar ik kan je verzekeren dat Redken toch wel een erg fijne lijn heeft uitgebracht. Nature + Science van Redken is een natuurlijk alternatief van hun drie favoriete haarverzorgingsgamma's: All Soft, Extreme en Color Extend. Ze zijn samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten van natuurlijke oorsprong die daarbij een professioneel resultaat leveren. 


Ondanks ik het All Soft gamma van Redken ook erg fijn vind, heeft de Extreme lijn een dikke streep voor. De Extreme shampoo en conditioner zijn ontwikkeld voor beschadigd haar. Ze versterken en beschermen het haar tegen breekbaarheid. Iets wat mijn geblondeerd haar zeker en vast kan gebruiken. 
De Nature + Science shampoo bestaat voor 83% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De conditioners bestaan dan weer voor maar liefst 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De formules zijn daarnaast 100% vegan en vrij van sulfaten, siliconen en parabenen. 
Het unieke, natuurlijke ingrediënt van de Extreme shampoo en conditioner is Lupine proteïnen dat het haar versterkt en helpt beschermen tegen breken en gespleten punten. 


Een groot verschil met de Nature + Science Extreme en de Extreme die ik zo gewoon was is de geur. De heerlijke, verslavende geur maakt nu plaats voor een iets wat kruidige, citrus geur. Logisch wel en op zich kan ik daar mee leven. De shampoo is vrij lopend en moet goed worden geschud voor gebruik. De conditioner is dan weer erg dik en romig, wat het moeilijker maakt om hem uit de flacon te krijgen. Bij natuurlijke shampoo's en conditioners merk ik tijdens het wassen nooit meteen een groot verschil, maar vanaf dat ik mijn haren uitborstel voel ik hetzelfde soepele resultaat wat ik van het Extreme gamma gewend ben. Mijn haren zijn sterker en zachter zonder dat ze zwaar aanvoelen. k had het niet verwacht, maar ik grijp nu met veel plezier naar het natuurlijk alternatief van mijn favoriete shampoo en conditioner ♥ 


Redeken Nature + Science Shampoo prijs: €22,32
Redken Nature + Science Conditioner prijs: €23,97 3 opmerkingen

  1. Mijn vader gebruikt altijd dit merk en is er zeer tevreden over!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit! Redken ben ik zelf nog niet bekend mee. Leuk artikel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vroeger gebruikte de kapster Redken producten in haar Salon. Daarna Kiss. De Extreme lijn lijkt mij erg interessant. Vooral omdat deze het haar beschermen en versterken. Ik wil deze zeker eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.