Zachte lippen met de Natruline lippenbalsems van Beauty Kitchen

zondag 17 november 2019


Het is weer zover hoor, het seizoen van droge lippen. Ondanks ik trouw elke avond en ochtend een goede laag lippenbalsem aanbreng merk ik dat ik ook overdag wat vaker moet beginnen smeren. Vooral wanneer ik wat langer in de koude vertoef, is het nu op de fiets richting werk of een bezoekje aan de stad. Mijn lippen zijn altijd droger in de herfst/winter. Ik ben wel kieskeurig met lippenbalsems, ik smeer liefst iets op mijn lippen met ingrediënten die wel degelijk iets doen. Beauty Kichten had me hierdoor aangenaam verrast toen ik de twee nieuwe Natruline lippenbalsems kreeg opgestuurd. Ze zijn dan ook 100% natuurlijk. 


Waarom zou je dan een natuurlijke lippenbalsem smeren? Wel, in heel wat lippenbalsem zit Petroleum Jelly, een minerale olie waarvan je eigenlijk zonder het te beseffen een kleine hoeveelheid inslikt en dit stofje zou gevaarlijk zijn voor onze gezondheid. Je zou best kunnen verschieten als je weet hoeveel lippenbalsems dit bevatten. Natuurlijk heb ik ze ook gebruikt en het zou me niet verwonderen dat ik er hier nog enkele heb liggen, maar als ik de keuze heb om voor een natuurlijk alternatief te gaan dan zal ik dat zeker doen. En vooral na het gebruiken van de Natruline lippenbalsem van Beauty Kitchen! Trust me, ze zijn goed en zeer betaalbaar! 
Ze hebben er zelf jaren aan gewerkt om een lippenbalsem te produceren die 100% natuurlijk is en geen petroleum bevat. 
Natruline komt in twee versies: Natural en Vegan. De Natural lippenbalsem bevat castorolie, carnaubawas en bijenwas. De Vegan versie bevat enkel castorolie en carnaubawas
Deze ingrediënten doen dus wel degelijk écht iets voor je lippen. Ze kunnen vocht vasthouden waardoor ze een natuurlijke barrière vormen die je lippen zacht, gezond en glad maakt. 

Ik heb ze beide al gebruikt en vind ze zalig! Droge lippen krijgen meteen een verlichtend gevoel en herstellen snel wanneer je ze regelmatig insmeert. Mijn lippen voelen ondertussen weer comfortabel en zacht aan. De balsem blijft ook lange tijd op de lippen zitten en trekt geleidelijk helemaal in. Als ik mijn voorkeur moet geven vind ik de Natural versie met bijenwas nét iets fijner, deze maakt mijn lippen ultrazacht. Maar de Vegan balsem moet zeker niet onderdoen, het verschil is miniem. 

Beauty Kitchen is verkrijgbaar bij Holland & Barret 
Natruline Lip Treatment Natural prijs: €3,49
Natruline Lip Treatment Vegan prijs: €3,49
2 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.