L'Oréal Paris - Les Macarons

dinsdag 24 september 2019


Mmmm macarons, dat kleine kleurrijke luxe koekje kan me zeker bekoren. Je kan vast wel begrijpen dat de macarons die in het perspakket zaten al vrij snel verorberd waren. Na Les Chocolats komt L'Oréal Paris nu met Les Macarons uit. Acht Ultra matte Liquid Lipsticks met een macaron waardige kleur én geur. Klaar voor een dessertje? Euh, ik bedoel review! Let's go.


Dat L'Oréal Paris van desserts houdt is wel duidelijk. Een zoetebek gelijk mij wordt daardoor al snel aangetrokken door zo'n collectie. Deze keer maken de bruine, chocoladetinten plaats voor acht makkelijk te combineren roze tinten. Van framboos tot een gewaagde bessentint en daarbij hebben ze ieder een macarongeur. Denk aan romige karamel en zoete kersen, je zou ze bijna op willen eten. 
De formule van Les Macarons bestaat zoals de Infaillible familie uit een ademende gelformule. Een ultra-matte finish met een hoge intensiteit die comfortabel aanvoelt op de lippen. De liquid lipstick zou zo'n 16u lang blijven zitten én waterproof + transferproof zijn. 

Ik kreeg zes kleuren uit de Les Macarons collectie opgestuurd. Op de lippen:Mon Caramel - Berry Cherie - Infinite Spice - Strawberry Savage - Framboise Frenzy- Blackcurrant Crush 

Mijn favoriete kleur? Hmmm, moeilijk om te kiezen! Ik vind ze allemaal erg mooi. Mon Caramel is een zeer draagbare beige, nude tint. Infinite Spice vind ik dan weer een bijzonder: een gebrande bruin, roze tint. En Blackcurrant Crush is een intense pruimentint die ik in de herfst wel erg mooi vind. 
De Ultra Matte liquid lipsticks zijn zeker goed gepigmenteerd, enkel met Blackcurrant Crush had ik moeite om hem mooi gelijk aan te brengen. Het is eventjes wachten vooraleer de liquid lipstick volledig is opgedroogd, maar vanaf dan blijft hij ook muurvast zitten. Na een maaltijd slijt hij wel lichtjes aan de binnenkant van de lippen. Ze voelen niet droog aan maar wel een beetje plakkerig in het begin. 
Kers op de taart? De heerlijke geur(en) van de liquid lipstick wanneer je hem aanbrengt! Zeker niet overheersend, maar net genoeg om zin te krijgen in iets lekkers! 


Les Macarons van L'Oréal Paris is te koop bij Di
Prijs: €14,99


1 opmerking

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.