Transpiratie-proof met de Active Warrior collectie van Catrice

dinsdag 6 maart 2018


Het blijft vaak een struggle om onze make-up er een hele dag flawless te laten uitzien. We zijn allemaal druk bezig en de vele inspanningen die we elke dag leveren be├»nvloeden al snel de houdbaarheid van onze make-up. Catrice brengt binnenkort een collectie uit die zelfs transpiratie-proof is. Ik ontving twee producten uit de Active Warrior lijn en testte ze uitgebreid uit. 


De Active Warrior collectie lijkt me geschikt voor de sporters onder ons die toch niet graag make-uploos de deur uit willen gaan. Maar ook voor vrouwen met een intensief beroep of wanneer je snel transpireert zouden deze producten ideaal zijn door hun langhoudende texturen
Zelf ben ik meestal een bezige bij. Mijn gemengde huid maakt het me er ook niet makkelijker op, want hierdoor houdt mijn foundation het nooit een hele dag vol. Met make-up gaan sporten doe ik niet meer, maar ik kan me voorstellen dat er wel vrouwen zijn die zich beter voelen met. MAKE-UP FREEZING SPRAY
Fixing sprays zijn vaak een redding in nood om je foundation + poeder langer en mooier te laten zitten. Het doet ook vaak het cakey effect wat foundation al snel kan geven verdwijnen. De Make-Up Freezing Spray van Catrice kreeg de naam Gym Tonic. Een superfijne nevelspray die zowel je make-up langdurig fixeert, maar die je ook als primer of als verfrissing tussendoor kan gebruiken. Hij geeft een matte finish en hydrateert de huid. 
Voor mij is het wel een must dat een fixing spray als nevel wordt ervaren, anders vrees ik dat mijn make-up er eerder van gaat uitlopen. Deze Gym Tonic doet het prima! Hij heeft ook een aangename zachte geur. Op het einde van de dag zit mijn make-up nog steeds goed, op een paar plekjes na die wat vervaagd zijn. EPIC SEX-PROOF LIP INK - CO1 AdREDnaline 
Onze lippen worden ook niet vergeten. De Epic Sex-Proof Lip Ink lijkt op een liquid lipstick, maar in plaats van mat op te drogen blijft dit lipproduct glanzend op de lippen en zorgt voor een 'stained' effect. Het is een intens gekleurde liptint die langdurig op de lippen blijft zitten. 
Ik vind de textuur wel bijzonder, het product trekt snel in de lippen en laat dan toch nog een glans achter. Het voelt niet oncomfortabel, maar wel een beetje plakkerig. Na even op te drogen gaat deze Lip Ink nergens meer naartoe. Ik heb zelfs moeite om hem te verwijderen. Er blijft sowieso een stain achter in je lippen die wel stilaan vervaagt. 
De Epix Sex-Proof Lip Ink komt in twee kleuren waarvan ik de kleur AdREDnaline draag. Een helder rood met oranje ondertoon. Top kleurtje! 


De Active Warrior collectie van Catrice is vanaf april verkrijgbaar bij Kruidvat.
Prijs Make-Up Freezing Spray: €4,99
Prijs Epic Sex-Proof Lip Ink: €4,59
3 opmerkingen

  1. Je hebt me vooral benieuwd gemaakt naar die freezing spray, deze klinkt echt perfect!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben wel heel benieuwd naar die freezing spray, alleen ik heb deze producten bij ons niet gezien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat fijn dat deze producten zo goed blijven zitten!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.