Nood aan een digitale detox? De Sperience lijn van Germaine De Capuccini helpt je hierbij

vrijdag 16 maart 2018


Mijn zen-momentjes zijn me veel waard. Ik heb regelmatig nood aan ontspanning om even te ontsnappen aan alle zorgen van het dagelijks leven. Naar de wellness gaan vind ik dan ook heerlijk, maar doe ik eerlijk gezegd niet zo vaak. Je kan dat wellness gevoel zelf creëren thuis door de aangepaste producten. Germaine De Capuccini lanceert daarom Balance Concept voor de Sperience lijn. Klaar voor je me-time moment? 


Uitgebreid een bad nemen met daarna de nodige pampering helpt bij mij wel voor een digitale detox. En ja dat is ook soms nodig. Want hoeveel ik ook van social media hou, het geeft me regelmatig digitale stress. Even de iPhone aan de kant en de gedachten verzetten. 

De Sperience lijn houdt rekening met drie belangrijke punten: Detox, Serenity en Energy
Het basis ingrediënt dat centraal staat is het lavawater uit Jeju (een paradijselijk vulkanisch Zuid-Koreaans eiland). Het wordt beschouwd als een 'mysterieus water' dat de gezondheid van de huid versterkt. Het 'mysterieus water' sijpelt door de basaltrosten waardoor het water gereinigd en gezuiverd is en verrijkt is met mineralen. PLEASURE & CALM
Al jaren ben ik helemaal verkocht aan de bed & body mist van Rituals. Ik vind zo'n bed mists echt zalig, want ze helpen mij om te ontspannen voor het slapen gaan. Misschien zit het tussen mijn oren, maar het behoort nu eenmaal tot mijn slaapritueel. 
Pleasure & Calm is een lichte nevel die je ook zowel voor het lichaam als op je beddengoed  kan gebruiken. De nevel heeft een zachte, ontspannende geur. Hij is op basis van aromatisch bloesemwater, gedestilleerd water van olijven, extracten van goudsbloem, vanille en hop
Ik spray hem elke avond voor het slapen op mijn kussens. De geur is niet overheersend en regelmatig neem ik er een vleugje van op. Hij werkt voor mij kalmerend en helpt me beter in slaap vallen. 


CINNAMON & GINGER SCRUB
Niet enkel de kleur van deze scrub ziet er zalig uit, de geur is echt hemels. Deze lichaamspeeling verwijdert op een milde en effectieve wijze dode huidcellen en giftige stoffen + hij zorgt voor een betere bloedsomloop. 
De scrub is op basis van kaneel -en gemberextracten en aromatisch oranjebloesemwater. Héér-lijk! Ik vind hem fijn in gebruik en mild voor mijn huid. Achteraf voelt mijn huid zacht en glad aan. 


ZEN ATTITUDE
Handig voor onderweg is deze roll-on Zen Attitude. Stressmomenten kunnen elk ogenblik van de dag opduiken waarbij deze anti-stress olie wel een redder in nood is. Je brengt hem strategisch aan op punten waar je hartslag waar te nemen is (slapen, pols). De olie is op basis van essentiële oliën van lavendel, pepermunt, cajeput en lotus
Makkelijk in gebruik, den deze zit alvast in mijn handtas! GREEN TEA OIL
Na een vermoeiende dag heb ik meestal nood aan een oppepper. De Green Tea Oil is niet enkel een voedende en hydraterende olie maar werkt ook stimulerend. De rijke formule herstelt de barrièrrefunctie van de huid en beschermt tegen vochtverlies. De groene thee olie heeft antioxiderende eigenschappen en bevat een rijk extract van de orleaanboom die de huid beschermt tegen zonlicht. 
De geur werkt voor mij inderdaad opwekkend. Voor een droge huid is deze olie een grote aanrader, want hij is erg voedend. Hij trekt wel niet zo snel in de huid wat ik een beetje jammer vind wanneer ik gehaast ben. 


De Sperience producten zijn exclusief te verkrijgen bij een Germaine De Capuccini schoonheidsspecialiste. 


Prijs Pleasure & Calm 50ml: €38,70
Prijs Cinnamon & Ginger Scrub 200ml: €64,70
Prijs Zen Attitude 10ml: €29,80
Prijs Green Tea Oil 75ml: €35,00
3 opmerkingen

  1. Die scrub lijkt me echt heerlijk! Die wil ik zeker proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben benieuwd naar de scrub, alleen weet ik niet goed of de geur mijn ding gaat zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De scrub heb ik vandaag voor het eerst gebruikt. Wow wat ruikt die lekker :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.