Sping vibes met de Pink Mantra collectie van Yves Rocher

maandag 26 maart 2018


Life is better in pink! Yes, it is. Mijn liefde voor roze is al begonnen sinds mijn kinderjaren en is er nog steeds niet uit. Het is dan ook erg girly en vrolijk. Zowel in mijn interieur als in mijn kleerkast kom je roze items tegen en natuurlijk ook in mijn make-up. Deze lente staat ook bij Yves Rocher roze centraal dankzij de Pink Mantra collectie. Is er iets als too much pink? Nope, dacht het niet. 


PINK ISN'T JUST A COLOR, IT'S AN ATTITUDE 
De Pink Mantra collectie bestaat uit vijf lipsticks, vijf nagellakken en een highlighter poeder. De Rouge Vertige lipsticks komen in een opvallende roze huls en zien er erg mooi uit met het logo van Yves Rocher op de lipstick. 
De lipsticks hebben een glanzende finish en de formule bevat voedende kersenolie zodat de lippen zacht blijven. De licht roze kleuren vallen bij mij wat weg, maar Rose 03, 04 en 05 hebben een sterk pigment waardoor deze tinten dan weer knallen op mijn lippen. Rose 01 een naturel roze met rebelse uitstraling
Rose 02 een subtiel roze voor de romantische ziel
Rose 03 een zoet roze voor een schalkse blik
Rose 04 een purperroze voor de gepassioneerde geest
Rose 05 een framboosroze voor vurig temperament

Mijn favoriete kleur uit de lipsticks is toch wel Rose 03. Niet te opvallend, maar toch goed aanwezig. Voor mij een perfect lente kleurtje. 
Rose 02 vind ik dan weer een everyday kleurtje wat erg makkelijk te dragen is. De lipsticks brengen supersmooth aan en ik vind het een groot pluspunt dat ze verzorgend aanvoelen. 
Ze zijn niet zo longwearing als een matte lipstick, maar omdat de kleuren zo gepigmenteerd zijn blijft er wel een stain achter op de lippen. 


Rose 01 Rose 02Rose 03Rose 04 Rose 05 
Met de lipsticks horen ook de bijpassende nagellakken die dezelfde kleuromschrijving kregen als de lipsticks. De formule van de nagellak is vrij van kamfer, ftalaten, tolueen en formaldehyde. De glans wordt verkregen door elemihars
Doordat mijn nagels nog niet helemaal in topvorm zijn (blijven splijten, dju toch) heb ik enkel swatches gemaakt van mijn favoriete kleur. Anders zien mijn nagels weer teveel af. Deze keer ga ik voor de lichtste kleur 01. Hij matcht perfect met mijn nieuwe roze trui en heeft zo'n lieve, zachte uitstraling. Ik vind de nagellak trouwens erg fijn aanbrengen. Hij dekt al vrij goed na één laagje, maar twee lagen is toch nodig voor een volledige dekking. De glans is top en hij houdt het toch enkele dagen vol op mijn nagels. 

De Pink Mantra is reeds verkrijgbaar bij Yves Rocher. Zowel in de winkels als online. 

Prijs Rouge Vertige lipstick: €15,90
Prijs Nagellak: €5,901 opmerking

  1. Heel mooie collectie! Ik had het eerder al zien voorbij komen. Rose 3 vind ik ook het mooist bij je passen! We zullen eens een keertje moeten binnenspringen. Al dat moois kunnen we toch moeilijk aan ons voorbij laten schieten eh :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.