Weekend Chills | Over 8 jaar bloggen & reizen enz

zondag 18 februari 2018


Amai! Ik was het bijna vergeten, maar afgelopen maandag was het mijn blogverjaardag. Ik blog ondertussen al 8 jaar. Met ups and downs, want ja er zijn ook mindere periodes geweest, wanneer de inspiratie even op was maar die waren gelukkig nooit voor lang. Ik heb ondertussen mezelf niet zoveel druk meer opgelegd. Ik herinner me nog dat ik ooit elke dag een artikel online plaatste, maar dat is gewoon niet vol te houden wanneer je ook nog moet werken gaan en het huishouden moet regelen. Niet te vergeten steek ik nu veel meer tijd in mijn artikels en ben ik enorm kritisch geworden. Alles moet kloppen. Zo neem ik soms opnieuw foto's omdat ik niet tevreden ben en wanneer het schrijven van een artikel niet zo vlot gaat wel ja dan las ik gewoon een pauze in. 
Ik zou graag mijn content nog willen verbeteren en vernieuwen dus hier ga ik de komende tijd wat over liggen brainstormen. Vandaag krijgen jullie alvast een nieuwe rubriek waar ik gewoon even stil sta met dingen uit mijn leven of gewoon wat random favorieten die ik met jullie wil delen. Iets minder beauty dus maar wel een andere kant van me die jullie ook weer leren kennen. 

VIND IK NA 8 JAAR HET BLOGGEN NOG STEEDS LEUK?
Wanneer ik zoals nu een week geen artikel online heb gezet begin ik het al keihard te missen. Het voldane gevoel van je foto's te bewerken, up te loaden en dan je artikel te schrijven vind ik heerlijk. Dus ja ik vind het nog steeds leuk en zelfs spannend wanneer mijn artikel online komt. Ik ben nog steeds zot van alles wat met beauty te maken heeft en al krijg ik regelmatig producten opgestuurd, ik blog zeker zo graag over iets wat ik zelf gekocht heb. Ik heb nooit die drang gehad om elk persbureau af te gaan, leuk om veel te krijgen is het zeker, maar ik blog ten slotte omdat ik het gewoon supergraag doe. 

Mijn persoonlijk leventje gaat ook zo met zijn ups en downs. Ik heb zeker niet te klagen, maar er is ook vaak het gemis van mister right aan mijn zijde te hebben en de kinderwens die ik heb. Ik mis het ook om verre reizen te maken of gewoon in een weekend er even op uit te trekken. Dat kan natuurlijk ook wel met een vriendin, maar dat blijft toch beperkt. Ik zit er nu al een hele tijd aan te denken om een groepsreis te gaan doen. Alleen vind ik dat nog een beetje eng, maar om voor enkele weken naar Azië of Amerika te trekken zie ik dan wel volledig zitten. Wie hier ervaring mee heeft mag me zeker iets laten weten. Hoe meer positieve verhalen ik hoor des te makkelijker voor mij om een keuze te maken. 


UITKIJKEN NAAR DE LENTE EN NIET ZO'N FAN VAN NETFLIX?
De laatste weken begin ik erg uit te kijken naar de lente. De dagen beginnen stilaan te lengen en ik grijp onbewust vaker naar mijn Daisy Dream parfum van Marc Jacobs. Een geur die me meteen doet wegdromen naar zonnige lentedagen. Op zondagen gaan picknicken, de prachtige bloesems en niet steeds in duizend laagjes gekleed gaan, yep dat zie ik weer volledig zitten. 

Volgens mij moet het ergens in de kerstvakantie geweest zijn dat ik besloot om voor even Netflix te nemen. Via Proximus TV gaat dat vrij eenvoudig en ik nam een herlaadkaart die je gewoon in de Carrefour kan kopen. Ik als zwaar verslaafde serie lover dacht dat dit wel de hemel op aarde zou zijn. En ja er staan inderdaad tal van topseries op zoals Gossip Girl, Pretty Little Liars, Orphan Black, Orange Is The New Black,.. alles wat ik eigenlijk al gezien had. Teleurstelling voor mij is het aanbod van films. Ik zei het nog onlangs tegen Steffi: dat zijn Vijf (tv) films. Ik verwachtte vrij recente films. Voor mij dus een beetje jammer. Maar ik ontdekte wel een nieuwe topserie: Homeland. Iets wat ik niet meteen verwacht had dat ik dit goed zou vinden omdat de verhaallijn me niet meteen iets zei, maar zo spannend! Het gaat vooral om hoofdrolspeelster Carrie Mathison (Claire Danes) die als CIA-agente de strijd tegen terrorisme leidt...

Oh als laatste nog een erg random iets: ik kocht bij Albert Heijn deze Pecan Karamel Zeezout paaseitjes. Koop ze! Of nee, misschien toch maar niet want dan blijven er misschien geen meer over voor mij haha. Ik vind ze zoooo lekker! Niet meteen verwacht, maar ik heb me moeten inhouden om dit zakje niet in één keer leeg te eten! 

3 opmerkingen

 1. Leuke blogpost! Eerst en vooral een dikke proficiat met je blog verjaardag.

  Ik twijfel er niet aan dat je vroeg of laat mister right gaat vinden! Ik hoop alvast heel erg snel, want je verdient het. Ooh die paaseikes, hmm! Homeland, nog niet gekeken wel het proberen waard lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! 8 jaar al, wat lang zeg! Gefeliciteerd. Gaaf dat je een verre reis wilt maken, ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees nu pas je blogpost maar sowieso dikke proficiat met de verjaardag. Ik hoop ook dat snel mr right passeert want op elk potje moet een dekseltje passen en bij jou twijfel ik daar niet aan. Je bent een beauty zowel vanbinnen als vanbuiten. Ik ben momenteel ook zwaar verslaafd aan Homeland.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.