Favorieten onder de douche

zaterdag 24 februari 2018


Hoewel ik eerder een badmens ben, neem ik veel vaker een douche aangezien ik geen megabad in huis heb. Mijn droom is dan ook om zo'n vrijstaande badkuip te hebben waarin ik helemaal kan wegzakken genietend van een Lush Bath bomb. Ik vind een bad nu eenmaal veel ontspannender en vooral in de winter heerlijk om op te warmen. Toch ben ik een douche meer en meer gaan appreciëren en moet ik toegeven dat dit wel een veel snellere optie is. Om mijn douche ervaring aangenamer te maken gebruik ik tal van heerlijke producten. Welke mijn favorieten van het moment zijn vertel ik je vandaag. SHOWER FOAMS 
Aangezien ik een klassieke douchegel vrij saai vind (met uitzondering douchegels die heerlijk ruiken!) gaat mijn voorkeur naar de shower foams. De formule van shower foams bestaat uit een gel die transformeert naar schuim na aanraking met water. Ik leerde de shower foams kennen door Rituals, met hun zalige en ontspannende geuren. Maar bij mij in de douche staat er ook eentje van Bilou die ik in de DM kocht en van Treets. Bij deze twee komt er meteen een flinke dosis schuim uit wat erg plezant is onder de douche. De Yuzu & Cherry Blossom geur van Treets is trouwens hemels! Voor mij een aangename ontdekking. 

SHOWERGEL/OLIE 
Momenteel heb ik geen douchegel van Lush in huis, maar deze hoort hier zeker ook bij. Lush heeft dan ook tal van heerlijke geuren (denk aan Twilight, Lord Of Misrule en Snow Fairy). Een douchegel die ik af en toe in de winter naar bovenhaal is Bahamas Dream van Balea. Zo droom ik meteen even weg naar de zomer! En de douchegel zelf is roze gekleurd wat altijd een pluspunt is in mijn ogen. 
Ook een fijne ontdekking is de douche-olie van Rituals. Ik als grote badolie liefhebber was hier natuurlijk direct weg van. Het voordeel aan olie is dat je je huid nadien niet per sé nog hoeft in te smeren, want meestal laat de olie een zacht laagje achter. Hoog op het verlanglijstje staat trouwens de Ro's Argan body conditioner van Lush. Een kleine investering op zich wel (€29, 95), maar een super verzorging voor onder de douche. 

SCRUBS 
Ik probeer er een gewoonte van te maken om min. 1x per week te scrubben, maar ik moet toegeven dat ik dat nogal eens vergeet. Nochtans voelt mijn huid nadien altijd zo zacht aan. Ik grijp het liefst naar de scrubs van Rituals vooral op basis van zeezout of suikerscrubs vind ik het fijnst. Net zoals Ocean Salt van Lush een favoriet blijft. Een beetje een Piña Colada onder de douche. Dat kan niet slecht zijn. 
Wat gebruik jij het liefst onder de douche? 
1 opmerking

  1. Fijne producten. De Balea douchegel staat ook nog in mijn douche. Ro's Argen bodyconditioner is een echte aanrader. Je koopt deze best in Londen, daar is 'ie een stuk goedkoper dan in België.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.