Too Faced - Pumpkin Spice Oogschaduw palette

vrijdag 25 december 2020Remember het Gingerbread Spice palette? Nog steeds grote fan van. Vorig jaar jaar bracht Too Faced het Gingerbread Extra Spicy palette uit wat ik skipte, maar het nieuwe Pumpkin Spice palette deed me meteen warm worden. Ik had het palette op mijn Black Friday wishlist gezet en net gelijk vorig jaar deed Douglas 25% korting op alles dus toen ben ik toch bezweken. Dit nieuwe pareltje van Too Faced bevat dan ook de kleuren die ik op dit moment het liefst gebruik. Warme neutrale, maar ook prachtige metallic tinten. 


WARM & SPICY
Op het eerste zicht vond ik het Pumpkin Spice palette niet zo hard verschillen van het Gingerbread Spice palette, maar elke make-up addict snapt me zeker wel dat er zeker een verschil zit in een roestbruine kleur en een taupebruine kleur. Ook de paarse tinten in dit palette vind ik prachtig. Het Pumpkin Spice palette vind ik net dat tikkeltje warmer en in mijn hoofd was ik beide paletten al meteen aan het combineren, want wat ik soms in het ene palette mis vind ik in het andere wel. Terwijl de verpakking van het Gingerbread Spice palette me kerstvibes gaf vind ik dit palette dan weer helemaal herfst schreeuwen. Ik was dan ook zeer benieuwd of dit palette zou ruiken naar een Pumpkin Spice Latte, maar de geur zou ik eerder omschrijven als een pittig vanille koekje. Zeker niet verkeerd. 

Het palette bevat 12 matte tinten, 4 metallic en 2 shimmer oogschaduws. Ik hou ervan wanneer een palette meer matte oogschaduws bevat, omdat ik deze ook het meest gebruik. 


Swatches: Whipped Cream - Crisp - Fall For It - Pumpkin Spice - Ginger Spice - Cocoa Drizzle


Fall Vibes - Sweetie Pie - Falling For You - Spice, Spice Baby - You Spicy - Warm & Cozy 


Oh My Gourd - A La Mode - Wanna Piece Of Me? - Love You A Latte - PSL & Chill - Spice Of Life 


Geen erg spannende ooglook, maar wel de look die ik het vaakst maak. Als je mij volgt op Instagram kan je een spannendere look zien bij mijn Reels :) 

De oogschaduws zijn zoals ik ben Too Faced gewend ben heerlijk om mee te werken. Ze zijn allemaal erg goed gepigmenteerd, alleen vond ik Spice Of Life wat minder. Ik had deze violet kleur graag wat intenser gezien. Fall Vibes is trouwens een prachtig gouden metallic tint met glitters in. Eentje die ik maar al te graag vandaag op kerst ga gebruiken.Fijne kerst allemaal 


1 opmerking

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.