Kiehl's Holiday Collection 2020 x Maïté Franchi

zaterdag 19 december 2020


Het is ondertussen een jaarlijkse traditie geworden dat Kiehl's voor eindejaar samenwerkt met een kunstenaar. Dé favoriete Kiehl's producten worden dan in een feestelijke verpakking gestoken waardoor ze een prachtig cadeautje worden voor onder de kerstboom (maar ook om jezelf cadeau te doen). Dankzij miss Corona zat er dit jaar geen Kiehl's kerstevent in, wat altijd winterse gezelligheid was, maar deze week kwam er wel een erg mooi pakketje aan. Zo leuk!


Dit jaar is de limited edition verpakking in samenwerking met Maïté Franchi. Een illustrator en grafisch ontwerper uit Lyon die haar liet inspireren op de originele apotheek van New York op de hoek van 13th en 3rd. Je ziet een groep coole buren, die dansen, cadeautjes inpakken en zo samen feestelijk het nieuwe jaar ingaan.  


Groene campagne 

De Holiday collectie van dit jaar is er eentje die zich focust op minder afval en duurzaamheid. De geschenksets en adventskalender zijn volledig plasticvrij en gemaakt uit 100% gerecycleerd papier. Yay! We kunnen er niet omheen dat we allemaal ons steentje moeten bijdragen voor het milieu dus dit hoor ik graag. 

De limited edition producten zijn: Crème de Corps, Midnight Recovery concentrate, Calendula Herbal-Extract Toner, Ultra Facial Cream, Butterstick Lip Treatment, Scented Body Soap en vanaf dit jaar voegt Kiehl's voor het eerst zijn best verkopende serum de Clearly Corrective Dark Spot-Solution toe aan deze collectie.  

 


Ik word altijd vrolijk van de Holiday collectie van Kiehl's! En ik gebruik nog steeds met veel liefde hun producten. Stiekem was ik ook heel blij dat ik de Ultra Facial Cream terug kan gebruiken, want mijn vorig potje was al een tijdje leeg. Ik doe zelf trouwens ook aan recycleren. Kiehl's heeft een Recycle and Be Reward programma. Je kan er je lege Kiehl's verpakkingen binnenbrengen waardoor je na 10 stempels = 10 verpakkingen een reisproduct van Kiehl's kan uitkiezen. Op dit moment staat hier een zakje klaar voor wanneer ik hopelijk snel nog eens een Kiehl's store passeer!


Hou trouwens mijn Instagram account in de gaten voor een leuke giveaway :) 1 opmerking

  1. Oh, heerlijke producten! Al even geleden dat ik nog iets van Kiehl's heb gebruikt/gekocht, maar als ik dit zie... :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.