Cult Beauty Haul

dinsdag 3 november 2020


Als we nu niet in een pandemie terecht waren gekomen stond er dit najaar waarschijnlijk wel weer een jaarlijks tripje naar Londen gepland. Ik wil er niet over uitweiden hoe hard ik dat mis er zijn ergere dingen op dit moment en ooit zal het wel weer kunnen. Alleen ja, volgend jaar zal minder makkelijk zijn door de Brexit en aangezien we dan ook nog invoerkosten mogen betalen voor pakketjes leek het me nu wel nodig dat ik nog een Cult Beauty bestelling plaatste.  Ik had al enkele producten op mijn wishlist staan (eigenlijk was mijn wishlist dubbel zo lang, maar een mens moet keuzes maken hé) en ik stond ook op de wachtlijst voor de Skin Savers Edit die 10 Holy grail heroes bevat op gebied van skincare. Die laatste wordt een kerstcadeautje, maar wat ik nog bestelde laat ik je vandaag zien. 



Mijn nieuwsgierigheid naar Ren is groot. Ik heb er nog nooit eerder iets van getest (misschien ooit eens een sample), maar hun 'Clean skincare' die geschikt zou zijn voor elk huidtype en geen 'slechte' ingrediënten bevatten spreekt me erg aan. Ik bestelde er de Glow To Go giftset van. Ideaal om eens goed te kunnen uittesten. De set bevat de Ready Set Glow Daily AHA Tonic, het Glycol Lactic Renewal Mask en Glow Daily Vitamin C Gel Cream. Alles wat je nodig hebt voor een stralende huid! 



Glow Recipe is ook zo'n merk dat ik al vaak voorbij heb zien komen. Het is een Koreaans skincare merk. Hun verpakkingen zijn erg mooi, maar de producten op zich lijken me top. Ik ging voor de Watermelon Glow PHA + BHA Pore Tight Toner. Deze toner zou vooral de poriën verkleinen en voor een gezonde glow (duh!) zorgen. 



Van de ene Toner naar de andere! Pixi bracht een tijdje terug de nieuwe Clarity lijn uit. Deze producten zijn op basis van Salicylzuur, probiotics en glycolzuur. De Clarity Tonic werkt exfoliërend, zuiverend en verkleint de poriën. Heel fijn voor als je last van onzuiverheden en puistjes hebt. Het lijkt me de perfecte afwisseling met mijn geliefde Glow Tonic van Pixi!



Geen idee of ik hier goed aan doe om een ander Niacinamide serum te gebruiken dan dat van The Ordinary. Mijn huidig flesje daarvan is weer bijna leeg en ik vind het een zalig product voor mijn gemengde huid. Maar ja ik probeer natuurlijk altijd graag iets anders uit. The Inkey List stond ook al even op mijn lijstje. Het is net zoals The Ordinary een budgetvriendelijk skincare merk uit de UK. Ik vernam deze week dat de Niacinamide van The Inkey List een wat zwaarder serum zou zijn als die van The Ordindary en meer hydrateert, maar dat kan voor de winter die eraan komt net wel beter zijn voor mijn huid. 



En we eindigen met nog zo eentje waar ik al erg lang benieuwd naar ben. De Rejuvenating Self-Tan Drops van Tan-Luxe. Ik hoor hier wel gemengde reacties over dus ik hoop dat ze voor mij goed werken. Ik gebruik al jaren de Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster, maar ik mis soms een beetje extra kleur in mijn gezicht. Ik durf ook niet meteen helemaal los te gaan met zelfbruiner, dus zo opbouwend werken is perfect voor mij. Gewoon enkele druppels toevoegen aan je moisturizer, aanbrengen en voilà je krijgt er een sunkissed glowy look van. Dat hoop ik toch ;) 




2 opmerkingen

  1. Wat is je inleiding herkenbaar! Mijn vriend en ik proberen ook ieder jaar minstens één keer naar Londen te gaan en het feit dat dat dit jaar in het water valt maakt me wel wat droevig. Het vooruitzicht op Brexit maakt het er dan inderdaad ook niet beter op. Misschien wordt het wel tijd om jouw voorbeeld te volgen en ook eens te kijken naar wat overzeese webshops om het gemis wat te verzachten ;).

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.