Kiehl's - Vital Skin-Strengthening Super Serum

zondag 1 november 2020

 


Het lijkt wel alsof het superkrachten bevat dat Super Serum van Kiehl's. Ik ontving het enkele maanden geleden en wou het de tijd geven om te zien hoe goed dit serum zou werken aangezien ik er zoveel positieve ervaringen over tegenkwam. Ondertussen ben ik er helemaal aan verslaafd en zou ik het serum nog moeilijk kunnen wegdenken in mijn huidverzorging. Het werkt. Vanaf het eerste gebruik kan je al meteen een verschil zien en voelen. Ik stel aan je voor: het Vital Skin-Strengtening Super Serum van Kiehl's 
Voor degene met een gevoelig velletje: het Vital Skin-Strenghtening Super Serum is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige. 
Het Super Serum hydrateert en versterkt de huid. Het helpt de eerste tekenen van huidveroudering te verminderen en beschermt tegen stressfactoren van buitenaf zoals vervuiling, stress, dieet,..
Het Super Serum bevat o.a. 11kDa Hyaluronzuur en een adaptogeen kruidencomplex.
Het hyaluronzuur molecuul in het Super Serum is zo klein dat deze optimaal kan geabsorbeerd worden in de bovenste huidlaag. Daardoor wordt de huid weerbaarder, soepeler en elastischer.
Het adaptogeen kruidencomplex bevat een mix van drie planten: Red Ginseng Root, Holy Basil en Schisandra Berry. Deze helpen de huid te beschermen tegen stressfactoren. 
Het Super Serum breng je in de ochtend en avond aan voor je moisturizer. In de avond gebruik ik graag mijn niacinamide dus ik gebruik het serum meestal alleen in de ochtend, want voor mijn huid werkt het het best wanneer ik niet teveel combineer. 


De textuur van het serum is erg vloeibaar, een beetje waterig al heeft het nog een soort van stevigheid. Ik las dat sommige de geur vreselijk vonden, maar dat lijkt me dan heel persoonlijk aangezien ik de geur juist erg aangenaam en fris vind. 
Het serum wordt meteen goed opgenomen en laat geen vettig laagje achter. Mijn huid voelt meteen erg gehydrateerd, steviger en zacht aan. De doffe tint die je in de ochtend wel eens kan hebben wordt meteen vervangen door een stralende huid. Ook aan de textuur van mijn huid merk ik verschil, mijn huid wordt er egaler van en ik heb minder rode plekken. Ik heb geen last van puistjes met dit serum en het werkt erg fijn onder make-up. Of het op lange termijn rimpels tegen zou gaan kan ik niet zeggen, maar tot nu vind ik het Super Serum zalig! Het Vital Skin-Strengthening Super Serum is te koop bij Kiehl's 
Prijs 30ml: €55,00
100ml: €135,00
1 opmerking

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.