Last van een vermoeide huid? L'Oréal Paris to the rescue!

zondag 12 januari 2020


Mijn huid heeft in de winter vaak nood aan een extra boost. Ik krijg dan meestal last van droge plekken wanneer ik niet de juiste producten gebruik en mijn routine een beetje aanpas. De skincare box van L'Oréal was meer dan welkom toen het kouder begon te worden. De Revitalift producten die erin zitten gaan vooral tekenen van vermoeidheid verminderen en voor een intense hydratatie zorgen. Net wat ik nodig had! 

Wist je trouwens dat L'Oréal al meer dan 30 jaar niets op dieren test? De formules worden getest door onafhankelijke bedrijven om 100% objectieve resultaten te garanderen. Ook worden de producten getest onder dermatologische controle voor alle huidtypes. SUGAR SCRUBS - Anti-vermoeidheid met koffiebonen
Ondanks ik vaker een exfoliant op basis van glycolzuur of salicylzuur gebruik i.p.v. een scrub was ik toch wel benieuwd naar de Sugar Scrubs van L'Oréal. De anti-vermoeidheid scrub met koffiebonen bestaat uit een combinatie van drie fijne, exfoliërende suikers met tonifierende ingrediënten zoals koffiebonen, amandelolie en kokosnootolie. 
Ik ben nog steeds niet de grootste fan van producten met koffiegeur, maar het werkt wel opwekkend. 
De Sugar Scrub heeft een geleiachtige textuur met een niet al te grove scrubkorrel in. 
Je brengt de scrub aan op je gelaat en masseert dan zachtjes in ronddraaiende bewegingen. Na het afspoelen voelt mijn huid vooral zuiver en fris aan gevolgd door een huid die er weer gezonder uitziet! 
REVITALIFT - RED CREAM
Voor dagelijks gebruik om de vermoeide huid opnieuw te laten stralen is de Red Cream een perfecte moisturizer. Deze rode crème zorgt voor een dubbel effect: 
- Rode Ginseng gaat vermoeidheid tegen, geeft de circulatie een boost en gaat de gezonde glow heropleven
- Pro-Retinol gaat dan weer huidveroudering tegen. De huid zou na 4 weken rimpels verminderen en deze steviger maken 


Red Cream is een iets wat vollere crème die best snel opgenomen wordt door de huid. Mijn huid wordt er meteen zacht en glad van. Ondanks het een crème is voor een rijpere huid gebruik ik regelmatig al een product met retinol wat me zeker wel bevalt en het is dan ook een ingrediënt dat huidveroudering op lange termijn aanpakt.

De rode kleur van de crème zorgt voor de gezonde gloed van de huid, maar dat is eerder subtiel. 
Als mijn huid er echt steviger van geworden is vind ik moeilijk om te zeggen. 


REVITALIFT FILLER 7 daagse kuur met hyaluronzuur
De Revitalift Filler ampullen waren me niet onbekend en zijn zeker een aanrader wanneer je je huid een hydratatie- en volumeboost wilt geven. De ampullen bevatten een hoge concentratie hyaluronzuur dat ervoor zorgt de huid er jonger en voller te laten uitzien. Je doet de kuur 7 dagen. Elke ochtend of avond breng je één ampul aan. Zeker een kuur die ik regelmatig wil doen. Mijn huid voelt nergens nog droog aan, hoera! 

De L'Oréal Revitalift producten zijn o.a. te koop bij Kruidvat en Di

Sugar Scrubs prijs: 10,99
Revitalift Red Cream prijs: 12,99
Revitalift Filler ampullen prijs: €15,991 opmerking

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.