Picture My Life - Juli 2019

donderdag 8 augustus 2019


Op dit moment ben ik volop aan het aftellen naar mijn vakantie. Ik merk dat mijn energie en humeur de laatste weken een stuk minder zijn dus ik kan toch wel zeggen dat het tijd wordt haha. Juli was een maand vol leuke plannen die veel te snel zijn omgevlogen. Ik heb er weer een korte samenvatting van: 



Van een pakketjes party gesproken, in juli ontving ik tal van leuke beauty nieuwtjes zoals het Avocado Nourishing Hydration Mask van Kiehl's. Samen met een keileuke mok, de oogcrème op basis van avocado-olie en jep een avocado (nomnom) maakte dit pakje mij meteen vrolijk. Het masker werkt hydraterend en vochtinbrengend, sounds good!


Van Yves Rocher kreeg ik de Good Vibes Only collectie binnen met twee highlighters, drie marmerprint lipsticks en marmerprint oogschaduws. Verwacht vooral veel glans, ideaal voor een festivallook. 


Als fervent koffie drinker ben ik zeer benieuwd naar de Organic Coffee lijn van Dr. Organic. Nu moet ik zeggen dat ik niet zo'n liefhebber ben van een koffiescrub, ik heb er al eens eentje geprobeerd, maar misschien dat deze me beter kan bekoren! I'll keep you posted! 


Belangrijk moment als beautyaddict haha. Het Naked Basic palette van Urban Decay is dan ook mijn go-to palette. 


Handig wanneer je zus een zwembad in de tuin heeft staan waar ik ook eens af en toe in kan gaan plonsen. Alyssa en Amélie waren alvast in hun nopjes zeker met de flamingo die ik had meegenomen. 


Mijn verjaardag was in zicht en het was mooi weer waardoor ik besloot een picknick te doen met de familie. 


Met koude pastasalade scoor je altijd op een picknick en omdat ik mezelf eens wou besparen om dessert te maken besloot ik een taart te bestellen bij Coffee Café. Ik ging voor de Chocolade Salted Caramel, zó lekker! 




En om te gaan picknicken moeten we niet ver gaan, want aan de kinderboerderij in Kiewit vind je snel een mooi plekje aan de vijver. 


Het nadeel van verjaren op een maandag is dat meestal iedereen aan het werk is. Mijn twee 'collega's' waren vrij en vroegen of ik graag wou gaan ontbijten. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Oorspronkelijk was ons plan om naar Marloo's te gaan, maar ik was vergeten dat dat pas om 11u opent. Le Pain Quotidien was voor mij een prima tweede keuze. Ik had het gezondste ontbijt, dat met de chiapudding.


Ik wist dan ook dat ik nog taart leftover als lunch zou hebben! 


Speciaal gewacht tot op mijn verjaardag om de Charlotte Tilbury lipsticks open te doen. Ik vind de Hot Lips 2 collectie zó mooi. Helemaal verliefd op de prachtige hulzen. Ik deed er mezelf eentje cadeau en kreeg er eentje van vriendinnetje Ine. Review komt er snel aan ;) 


Het was niet zo'n zonnig weer op mijn verjaardag, maar wel ideaal wandelweer. Samen met Gwen en lieve proxi gingen we naar Connecterra in Maasmechelen. Ik wou er al even naartoe, want je hebt er een supermooi uitzicht. Ik wil er zeker nog eens terug gaan als het wat zonniger is voor wat IG pics! 


Met uitzondering van mijn verjaardag heb ik de stijltang goed gebannen. Dit is zo'n beetje mijn naturel haar, alhoewel ik daar ook wel moeite voor moet doen om ze een beetje in bedwang te houden. 



Ik werd opnieuw verwend met een zomerbox vol met zalige producten. De Color Queen Oil Shadows van L'Oréal Paris zijn trouwens super gepigmenteerd! Je zal ze hier ook nog voorbij zien komen.






Ook van Only You kreeg ik hun mooie Wildflower collectie toegestuurd. Geïnspireerd op wilde, veld bloemen. De collectie bevat 5 nagellaken en 4 paletten. 



Een kleine bummer toen ik deze twee paletten opende. Ik denk dat het pakketje een serieus parcours heeft afgelegd. 


Juli stond ook in teken van het nieuwe Stranger Things seizoen. Eerlijk? Mijn favoriet seizoen tot nu toe! Voor mij mocht het seizoen wel een paar extra afleveringen hebben, ik heb me moeten inhouden om het niet te snel uit te kijken. Naast mijn favoriet duo Dustin en Steve vond ik Billy dit seizoen ook heel straf en dan het Neverending Story moment, ge-wel-dig! 


De negeerblik, maar toch om eten komen bedelen. Bo staat altijd al een paar uur voor etenstijd klaar, katten hebben duidelijk geen tijdsbesef. 


Ik zag bij Natalie op IG dat Donutello een pop-up store in Hasselt had geopend. Dat kon ik dus niet weerstaan. Omdat ik niet kan kiezen (en liefst van al elke smaak wil proeven) ging ik met 4 donuts naar huis. Er was dan ook nog eens een actie dus ja. No worries, ik heb ze echt niet allemaal voor mij gehouden. Ik ging op babybezoek bij Shanna en Davy waar ik dus meteen met iets lekkers aankwam. Helemaal goedgekeurd trouwens! 


Mja, aangezien ik niet altijd alleen maar positieve berichten wil delen. Real life: ik heb heel vaak last van mijn nek/rug en soms ik het zo erg dat ik misselijk van de hoofdpijn word. 


Omdat het ook weer even geleden was sprak in met Katleen af om samen iets te gaan eten. Ik ging voor het eerst naar Wok Dynasty in Hasselt. Op zich best ok, maar wel veel te duur vond ik persoonlijk. 


Buiten ontbijten ♥ mama had een overvloed aan braambessen dus kreeg ik een volle doos mee


In de warmste week van juli moest ik gelukkig maar twee dagen gaan werken, ik weet niet hoe ik dat anders zou overleefd hebben haha. Op maandag ging ik met Saar lunchen bij Marloo's. 


Efkes de zon in om wat foto's te maken voor Instagram, uiteraard. Het was al goed warm, maar nog te doen. 


Moeten we snel nog eens doen! :) 


Mmmmm macarons. Les Macarons van L'Oréal zijn de nieuwe Ultra Matte Liquid Lipsticks. Wauw, zo'n mooie kleuren. Ik heb alvast lipswatches gemaakt en ben zwaar onder de indruk. Ze ruiken trouwens ook heerlijk zoet.  



Mijn redder tijdens de hittegolf. Wel goed voor de lijn zo'n hitte, want ik had bijna geen honger (raar voor mij haha). Enkel fruit en veel water gingen naar binnen. 


Ik zag dit zomers boeketje bij Albert Heijn staan en vond het ideaal om het huis weer even mee op de fleuren. 


Wanneer het zo warm is dat je eigenlijk gewoon niets kunt doen 


Klaar om te vertrekken naar Suikerrock! Een frisser kapsel kon ik me niet inbeelden.  


Nog maar 5 minuten daar en ik plakte al langs alle kanten :D Suikerrock was dus lekker zweten, maar wel heel leuk geweest met Steffi. Belangrijkste reden van onze aanwezigheid: 



The blonde piano God aka Tom Odell ;) 
Het was mijn vijfde keer dat ik hem live zag, never gets boring


Na Tom en een kleine regenbui kregen we toch wel een hongerke en gingen we de foodtrucks af. We namen allebei de noedels special. In lange tijd niet meer zo'n lekkere noedels gegeten! Ik had trouwens veel last van de hitte, want ik zei alles dubbel. Duidelijk weggesmolten ja :D


En nog een leuke afsluiter. Totaal onverwacht deed Tom even een repost van mijn foto, die blijkbaar wel erg geliefd was (ligt misschien wel aan het extra geopend knoopje en de no shoes look). Happy girl hierzo ♥ 


1 opmerking

  1. Wat een zalig foto overzicht! Dat lunchke moeten we nog eens doen als brunchke! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.