Charlotte Tilbury - Hot Lips 2 ★ JK Magic + Red Hot Susan

zondag 25 augustus 2019


Ik blijf een sucker voor lipsticks ondanks ik er misschien wel meer dan genoeg heb. Ik vind ze gewoon moeilijk te weerstaan. Vooral zo'n pracht exemplaren als de nieuwe Hot Lips 2 van Charlotte Tilbury die ik voor het eerst op Instagram bij Fleur DeForce voorbij zag komen. Ik had eigenlijk geen idee of ze ook bij de Bijenkorf verkrijgbaar zouden zijn dus besloot ik ze online te bestellen wat altijd tricky is, maar met de belofte dat ze iedere huidskleur mooi zouden staan waagde ik het erop. 


De Hot Lips 2 collectie bevat in totaal 11 lipsticks en één lippenbalsem. De lipsticks zijn geïnspireerd op 11 vrouwelijke iconen en komen in vijf verschillende hulsen die een hoog collectors-item gehalte hebben. Denk aan Hollywood Glam, Rock 'n' roll, magie en fashion. Daarnaast zijn de hulsen refillable en heeft Charlotte Tilbury hiermee beloofd 1 miljoen pond aan Women for Women International te doneren. 

KEUZESTRESS
Begin maar eens een keuze te maken tussen 11 prachtige lipsticks. Ik had nu net het geluk dat mijn verjaardag eraan kwam zodat ik er eentje cadeau kreeg en zo koos ik voor twee tinten die ik het vaakst gebruik: nude en rood. 
Stiekem vond ik de luipaardhuls en de magische sterretjeshuls het mooist dus dat kwam goed uit. 
Hello JK Magic en Red Hot Susan. JK Magic is een eerbetoon aan JK Rowling (waarvan we natuurlijk de magische wereld van Harry Potter te danken hebben!). JK Magic wordt omschreven als een zachte perzik, nude roze tint met een romige, satijnen finish. Een stukje lichter en warmer dan Pillow Talk, maar deze twee zouden mooi te combineren zijn want de lipstick wordt ook als duo verkocht met het Lip Cheat lippotlood Pillow Talk. 
Ik vind het een heerlijke nude kleur. Pillow Talk is me soms net iets té donker, als ik het over de lipstick heb toch. Geen slechte woorden over het lippotlood ♥ JK Rowling is voor mij wel een kleur die ik dagelijks zou kunnen dragen. De lipstick brengt supersmooth aan en voelt zacht en comfortabel aan. Verder naar de rode tint, Red Hot Susan. Deze lipstick is een hulde aan actrice en activiste Susan Sarandon. De kleur wordt omschreven als universeel-flatterend oranje, rood met een matte finish
Voor deze lipstick werd de iconische Matte Revolution formule gebruikt waardoor de lipstick hydraterend en voedend is. Hij voelt dus allesbehalve droog aan op de lippen. Ultra mat zou ik hem hierdoor wel niet kunnen noemen, maar ik vind hem heel erg mooi! Het is zo'n klassiekrood waar je niet veel verkeerd mee kunt doen. 
De lipsticks van Charlotte Tilbury stellen je nooit teleur, heerlijke formules, mooie dekking en topkleuren! 

De Hot Lips 2 collectie van Charlotte Tilbury is o.a. te koop bij de Bijenkorf
Prijs: €35


♥ 

3 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.