Maybelline | Instant Anti-Age Rewind Concealer

maandag 28 augustus 2017


Hier is hij dan, terug van weggeweest de Instant Anti-Age Rewind concealer van Maybelline. Geliefd door vele, maar helaas verdween hij een tijd uit het assortiment in België. Eerlijk gezegd probeer ik hem nu voor het eerst. Ik vind een product vaak aantrekkelijker wanneer het moeilijker te verkrijgen is, waardoor ik er het afgelopen jaar vaker naar op zoek ging. Ik kocht deze in Duitsland toen ik enkele weken terug ging shoppen in Aken met Steffi en Saar, gewoon omdat hij hier altijd meteen weer uitverkocht lijkt te zijn. Maar eindelijk kon ik deze concealer eens grondig testen. Is hij nu eigenlijk de hype waard? 


De Instant Anti-Age Rewind concealer valt meteen op door zijn welbekende sponsapplicator. Je draait bovenaan enkele keren rond waardoor het product stilaan naar boven komt. Ik weet niet als ik de verpakking zo handig vind. Het wordt al snel een smodder boeltje in de dop en het lijkt me na een tijdje minder hygiënisch al zou je blijkbaar het sponsje er eventueel ook wel af kunnen halen om te wassen. Het sponsje voelt wel zacht aan onder de ogen en smeert de concealer vlot uit. 
De concealer is goed gepigmenteerd waardoor hij perfect werkt om donkere kringen te verbergen. Pluspunt vind ik de verzorgende bestanddelen die hij bevat. De antioxidanten die afkomstig zijn uit de gojibes geven de huid een opkikker. Haloxyl is dan weer een bestanddeel dat helpt de donkere kringen te verminderen. 
Voorlopig is het kleurenassortiment dat bij ons te verkrijgen is vrij pover. Hij komt in de kleur Light en Nude. Vanaf september wordt ook de Neutralizing en Brightening concealer toegevoegd. De Brightening concealer heb ik toevallig in het weekend al gespot en stiekem ook meegenomen, omdat hij binnenkort misschien weer uitverkocht zal zijn. 


Zonder concealer 


Met de Instant Anti-Age Rewind concealer 

Het resultaat mag er zijn! Geen groot verschil, maar ik heb zelf niet echt last van donkere kringen (wallen daarentegen!). Ondanks ik de concealer in de kleur Light kocht vind ik deze nog best donker voor iemand met een bleke huidstint. Ik ben al niet de bleekste dus ik kan me voorstellen dat hij voor vele al snel te donker gaat zijn. Ik kan hem nu in de zomer nog net hebben. Dit vind ik best jammer, maar misschien kan ik hem gebruiken in combinatie met de Brightening concealer. 
Ik moet zeggen dat ik altijd fan ben geweest van Maybelline concealers. Ik gebruik er nu nog steeds eentje die in mijn everyday bakje zit en de Fit Me! concealer heb ik ook met veel liefde gebruikt. Voor een high-street merk hebben ze zeker de beste concealers in mijn ogen. 
De Instant Anti-Age Rewind concealer is geen full coverage concealer, maar hij dekt meer dan matig. Iets wat ik voor elke dag aangenaam vind om te gebruiken. Hij is vrij romig en voelt prettig aan onder de ogen, niet te zwaar. Ik vind hem minder droog aanvoelen dan andere concealers, misschien dat dat door de verzorgende bestanddelen komt. In de lijntjes trekken doet hij in elk geval niet. Op het einde van de dag zit hij nog steeds op zijn plek. Ik ben best wel verkocht aan deze concealer. Niet dé beste die ik al geprobeerd heb, maar wel eentje die ik met veel plezier elke dag gebruik. 

Prijs: €13,293 opmerkingen

  1. Ik vind het er mooi uit zien! Inderdaad niet een mega groot verschil, maar soms is dat ook niet nodig :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Net even wat frisser inderdaad, mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.