Picture My Life - Juli '17

vrijdag 11 augustus 2017


Een beetje later dan voorzien, maar vandaag neem ik jullie terug mee naar de afgelopen maand juli. Juli is altijd een feestmaand dankzij mijn verjaardag en het verlof dat gepland staat. Helaas kreeg ik weer slecht nieuws wat voor mij nu wel mag ophouden. Daarmee dat ik ook wat later ben, de goesting was even weg maar ik probeer het in ieder geval allemaal achter me te laten. Vanaf nu enkel nog positive vibes! 


Ik was niet echt van plan een thema te nemen voor mijn verjaardagsfeestje, maar hé, roze is nu eenmaal mijn kleur. Dit jaar vond ik het iets minder erg om een jaartje ouder te worden aangezien ik 33 leuk vind klinken. Volgend jaar zal ik er waarschijnlijk niet meer zo over denken. 


Een hele opgave om met deze twee kadees een foto te maken. Al zijn de spontane foto's meestal wel het leukst, niet?


Al mijn decoratie kwam trouwens van bij de Hema. Ze hebben er tegenwoordig zoveel leuks! 


Barista in wording met deze Aeroccino van Nespresso! Ik heb al zeven jaar mijn Nespresso apparaat en miste soms toch wel dat ik geen cappuccino of latte kon maken. Nu kan dit dus wel! Ik vind deze melkopschuimer echt super. Gaat zo snel en je kan er vier verschillende bereidingen mee maken. 


Natuurlijk moest ik dan ook nieuwe koffietassen hebben om cappuccino in te maken, want ik had enkel kleine kopjes staan. Deze komen allemaal van H&M Home. Ik ben er echt helemaal weg van, ze zijn supermooi! Ik gebruik de grote tassen ook voor het ontbijt, want ze zijn echt huge! 


Dat blondines meer zorg aan hun haren moeten besteden is een feit. Ik kreeg deze mooie Blonde Life producten van Joico toegestuurd die ik al eventjes aan het uitproberen ben. Review volgt dus snel! 


Voor mijn verjaardag kreeg ik van bestie Liesje de Mascha Planner. Hij is ondertussen al enkele weken in gebruik en ik vind hem enorm praktisch. Ik ben nogal vergeetachtig wat het handig maakt om alles te noteren. 


Ik probeer het te beperken tot één maal per week, maar de laatste tijd zou ik bijna dagelijks pasta kunnen eten. Mmmm, zo lekker. 


Je zou bijna denken dat ze geen eten krijgen... Bo en Minou hadden net gedaan met eten en keken vol hoop naar mijn ontbijt. Serieus, ik denk dat ze de hele dag door kunnen eten.


Het aardbeienseizoen lijkt stilaan voorbij te gaan wat ik erg jammer vind. Ik zou ze écht elke dag bij mijn ontbijt willen. 


Gelukkig hebben we best een mooie zomer in eigen land (vorige maand toch) waardoor ik vaak op mijn terras vertoef. Een boek lezen of eens een uitgebreide manicure/pedicure doen vind ik dan ook zalig. 


Lang geleden dat ik nog eens een fel kleurtje op de lippen droeg. 


En ik moest hoognodig naar de kapper. Wat groeien mijn haren toch altijd zó snel. 


Ik doe het veel minder dan ik zou willen, maar gaan wandelen op de platwijers vind ik heerlijk. Mijn bezoek aan de kapper zat er weer op. Er is weer een goed stuk afgeknipt. Ik vind dat altijd erg wennen wanneer ik een kleine verandering doe. Hebben jullie dat ook? Laat staan wanneer ik van haarkleur verander. Dan heb ik de dag nadien altijd spijt. 


Verslaafd aan dit sapje! Vooral de gember erdoorheen vind ik erg lekker! 


Vroeger ging ik vaker naar de kaperconcerten in Hasselt, wat ondertussen is omgedoopt tot Parkies. Het is gratis (je betaalt wel lekker veel voor de drank) en De Mens kwam er optreden wat het een geslaagde avond maakte. Een voordeel aan twee kleine nichtjes hebben is dat je ongegeneerd mee op het springkasteel gaat, want je MOET van hen. Mij hoorde je niet klagen. Vermoeiend is het wel op mijne leeftijd haha. 


Make-Up van de dag! 


Ik werd twee weken geleden uitgenodigd voor een bbq van vrienden waar ik mij vooral liet gaan in de desserts. Als ik niet bomvol zat ging ik waarschijnlijk nog iets bijhalen. 


Aan de vele calorieën heb ik de afgelopen tijd niet zo gedacht. Mijn zus verjaart begin augustus maar we gaven haar feestje al het weekend ervoor. 


Om het iets gezonder te houden zette mama volgens mij de braambessen ook op tafel. Ze komen uit de tuin dus extra lekker. 


Met metekindje Alyssa. Ze is al twee van haar onderste tandjes aan het wisselen. Wat gaat het snel! 


Mijn Mascha Planner een beetje personaliseren! 


Eén van de redenen dat ik naar de herfst uitkijk is het dragen van donkere lipstick. Niet te vergeten het aftellen naar Halloween (en Kerstmis!), gezellige tv-avondjes, het verkleuren van de bladeren, herfstcollecties, het kleden in laagjes,... jep, ik ben er al klaar voor! Maar ik geniet ook nog wel van de zomer hoor (als die er is). 
♥ 

4 opmerkingen

 1. Ohh wat leuk, wij hebben ook de Parkies concerten! Sfeer is altijd geweldig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 33? Je zou het echt niet zeggen! Je nieuwe kapsel staat je heel mooi vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog gefeliciteerd met je 33e verjaardag! Wat een leuke foto's. Die desserts zien er super lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat nog met je verjaardag! Ziet er ondanks het slechte nieuws wat je in het begin van het artikel vermelde, toch nog een leuke maand uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.