Garancia - L'Elixir Du Marabout

zondag 24 januari 2021Maskne, de huidaandoening die in 2020 ontstond. Ook ik had er regelmatig last van aangezien ik zo goed als de hele dag met een masker op mijn gezicht moet rondlopen. Het enige voordeel wat die mondmaskers geven is dat ze je puistjes verbergen. Leuk is anders natuurlijk, maar ik moet niet klagen want de laatste tijd lijkt mijn huid het goed te doen. Mede dankzij de producten die ik dagelijks gebruik. Een serum dat voor mij een shout out verdient is L'Elixir Du Marabout van Garancia. Een anti-imperfecties en anti-aging concentraat dat de huid zuivert en ook huidveroudering tegengaat. Voor mij helpt dit serum echt wel om zo weinig mogelijk last te hebben van puistjes. Het is een klein flesje, maar dit flesje bevat wel heel wat goeds. 


L' Elixir Du Marabout is speciaal ontwikkeld voor de huid die te maken krijgt met stress, luchtvervuiling en de hormonale cyclus. Het concentraat reinigt de huid zonder deze uit te drogen. 
Serobiotic is een concentraat van gepatenteerde bestanddelen dat Garancia ontwikkelde om de huid te zuiveren en te behoeden voor veroudering. Het is een verbinding van vier botanische extracten:
- Bietenextract: werkt rustgevend 
- Crajiru-extract: is een krachtig antioxidant 
- Extract van gefermenteerd granaatappelsap: heeft regenerende eigenschappen 
- Populierschorsextract: werkt zuiverend 

L'Elixir Du Marabout is vooral geschikt voor een huid met onzuiverheden. Vaak gaat dit gepaard met een gemengde tot vette huid. De huidtextuur wordt verbeterd, poriën zijn minder zichtbaar en de huid wordt in balans gebracht (minder vet). 
Fijn om te weten is dat 92% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn en het serum siliconen- en olie vrij is! 

Het serum kan elke ochtend en avond aangebracht worden op een goed gereinigde huid. Ik gebruik een 4 à 5-tal druppels die ik over mijn gezicht en hals aanbreng. De vloeibare textuur wordt snel opgenomen door de huid en geeft meteen een 'clean' gevoel zonder uit te drogen of vet aan te voelen. Zonder zever, ik heb nog amper puistjes. Ik heb het serum eens een week niet gebruikt en merkte toen al een verschil dus voor mij werkt het erg goed. 
L'Elixir Du Marabout is aan de prijzige kant, voor een flesje van 15ml betaal rond de €40. Al kan je het bij de online apotheek vaak wel met een korting scoren! Een reactie posten

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.