Wegdromen met de valentijnscollectie van Lush

zondag 28 januari 2018


Oh Lush wat doe je me weer aan? Ik was even vergeten dat na kerst de valentijnscollectie er al snel aan zat te komen. Ik wist natuurlijk meteen wat dat betekende, de terugkomst van de Unicorn Horn! Eentje waar ik elk jaar weer op zit te wachten en zonder twijfelen meeneem naar huis. Maar er zit zoveel meer in deze collectie. Een nieuwkomer waar mijn oog meteen op viel is de Love Boat Bath Bomb. Hoe cute ziet hij er wel niet uit? 


Ik schreef enkele jaren geleden al een artikel over de Unicorn Horn. Hij lijkt elk jaar een kleine make-over te krijgen. Nog steeds ziet hij er sprookjesachtig uit, met lieve pastelkleuren omhult door glans. De ontspannende geur van lavendel en neroli maken hem nog meer geliefd bij mij. Voeg daar nog een lading bubbels aan toe die deze bubble bar bezorgt en ik kan beginnen wegdromen. 

Maar ook van de Love Boat Bath Bomb werd ik instant blij. Deze newbie vaart op zijn gemakje doorheen het badwater en laat een prachtig kleurenpalet achter. Hij ruikt erg citrusachtig wat logisch is aangezien hij biologische zoete sinaasappelolie en Siciliaanse citroenolie bevat. Citrus werkt opwekkend dus deze Bath bomb is perfect om je even een oppepper te geven. 


Oops, mijne love boat kantelde al snel om in bad wat ik jammer genoeg te laat door had om er een mooie foto van te nemen, maar het kleurenpalet dat dit bootje geeft liegt er niet om. Wauwie. Op het gemakje dobbert hij het bad rond, hij bruist erg langzaam op dus dat is lang genieten. Did somebody say pink? Ja, het water kleur volledig roze! Helemaal mijn ding. Er zitten ook kleine glitters in het water die gelukkig niet blijven kleven aan je huid. 
De zoete citrus geur vind ik heerlijk en blijft gelukkig een hele tijd rondhangen in de badkamer. Voor mij mag deze Love Boat volgend jaar zeker terugkeren, lo-ving it!  

Prijs Unicorn Horn Bubble Bar: €6,50
Prijs Love Boat Bath Bomb: €5,95


3 opmerkingen

  1. De Valentijnscollectie van Lush vind ik zó leuk! En ik ben jarig op Valentijnsdag, dus bijna elk jaar ligt er wel weer een Lush cadeautje op me te wachten. Dat bootje vind ik echt heel erg schattig. Malou x

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.