Eylure x Fleur De Force | Brow Define

maandag 8 januari 2018


Ook al gebruik ik al jaren steevast mijn wenkbrauwpoeder toch ben ik vaak op zoek geweest naar een wenkbrauwpotlood die voor mij een ideale match zou zijn. Het is er nog niet van gekomen om de welbekende Anastasia Beverly Hills Brow Wiz te kopen, gewoon omdat ik er de tijd niet voor neem om de juiste kleur voor me uit te zoeken en ik vind ze vrij prijzig. Het leek me dus beter om op zoek te gaan naar een betaalbaar alternatief om zo te zien of ik een wenkbrauwpotlood fijn werken vind. 
Britse YouTuber en beauty guru Fleur de Force bracht in 2017 in samenwerking met Eylure enkele wenkbrauw producten uit. Ik zag ze bij Boots liggen in Londen en nam de Brow Define mee! 
 

BROWS ON FLEEK
De verpakking van Brow Define vind ik ok. Niet heel erg bijzonder, maar wel mooi voorgesteld met Fleur op de voorkant. Het potlood bevat twee uiteinden wat me wel handig leek, want zo heb je meteen twee tinten. Ik koos voor medium, omdat ik vrij donkere wenkbrauwen van mezelf heb en mijn haren ook niet meer zo blond zijn door mijn donkere uitgroei. Aan één kant heb je Light Medium en aan de andere kant Dark Medium. Nu moet ik zeggen dat Dark Medium toch wel vrij donker is voor mij. Ik gebruik daarom liever enkel de Light Medium kant. De kleur is gelukkig niet te warm, net goed. Het potlood zelf werkt met een draaisysteem zodat je de punten nooit moet slijpen. De vorm vond ik in het begin een beetje gek, omdat het niet een typisch puntje heeft, maar na een keer te gebruiken is dat alweer verdwenen. Je kan er fijne lijntjes mee zetten wat natuurlijk het belangrijkst is. 
Het pigment is zoals het moet zijn voor een wenkbrauwpotlood. Genoeg aanwezig, maar niet overheersend. Naast dat Brow Define long-lasting en smudge proof zou zijn bevat het potlood een niet drogende formule en is het verrijkt met kokosolie, waardoor het potlood steeds smooth aanbrengt. Het resultaat vind ik mooi! Het is voor mij even wennen om een potlood te gebruiken i.p.v. poeder, ik ben er langer mee bezig eerlijk gezegd, maar ik vind het wel handiger om lege plekjes op te vullen en preciezer te werken. Ik ben er nog niet uit of ik het effect even mooi vind als wenkbrauwpoeder. Het ziet er in ieder geval nog steeds natuurlijk uit en qua houdbaarheid moet ik zeggen dat op eind van de dag mijn wenkbrauwen er nog steeds on fleek uitzien!Prijs Eylure x Fleur de Force bij Feel Unique: €15,50
4 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.